Zije nekdo v Groningenu a okoli?

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

:zwaai: Vsechny Vas zdravim, po Holandsku cestuju uz skoro 3rokem z toho 1 a pul roku ziji v Groningenu s pritelem a jednim bejbiskem, kterej ma ted 9 mesicu. Ale citim se tu trochu sama, protoze nemam zadnou ceskou kamaradku, co jsem se odstehovala z Bussumu...:spelen: tak jestli nekdo z vas je z okoli, rada bych Te/Vas poznala at muzem delat vic blbosti:kind:
Vivi
 
Ahoj Vivi,

Jak se ti dari? Me jmeno je Stepanka,24let. Bydlim v Holandsku,Steenwijk od unora 2010. Nikoho tu z ceske narodnosti neznam a dneska se mi docela zastesklo si s nekym napsat, kdo ma podobny pribeh.
Nasla jsem tu na netu tvuj odkaz, ze hledas pratele.
Plati to stale:)?
zatim se mej moc prima a tesim se na odpoved
Ahoj
Stepanka
muj email: *****
 
Ahoj holky, ja bydlim v Leeuwardenu uz skoro 6 let a moc ceskych pratel tady take nemam. Vim, ze v Groningenu par holek je, ale v leeuwardenu ci Steenwijku asi ne.
Stepanko, co delas ve Steenwijku? Ja tam obcas jezdim.

S pozdravem Petra
 
Ahoj Petruš, tak koukám, že jste to po svatbě vzali hopem ! Hi hi Gratuluji a ať se prcek z Tebe bez problémů vykutálí ! :)))
Čauky a zdravím z Eelde
Ráďa
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ahoj holky ja take stale hledam vice soriznenych dusi a uz oekne dlouho, jsem tu skoro 15 let mam 4leteho prcka a bydlim v samem prostredku mezi groningenem, leeuwarden en drachten (vsude mene vice 25km) tak se ozvete a dame kafco....

P.s. Nedaleko me bydli jeste jedna spriznena dusicka :) takze nas bude vice :)
 
Tak jsem zvedava, jestli to po takovy dobe bude nekdo cist :) ale ja bydlim mezi Drenthe a Groningen. Vlastne recentne, bydleli jsme s manzelem hodne let v Rotterdamu. Cekam mimi v zari.
Ma nekdo chut a cas jit na kafe? Jen holky samosebou :)
Cus, Bara
 
Bovenaan