Zang-/dansfestival in Rumburk

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Volgende week organiseren we in Rumburk een zang-/dansfestival voor kinderen uit de Oekraine. Hier zullen ongeveer 150 kinderen aan deelnemen in de leeftijd van 6 tot 25 jaar.

De kinderen van 6 jaar zijn ook al bijna professioneel, iets wat wij amper kennen in Nederland.

Het gebeuren vindt plaats op vrijdag 1 november in Dum Kulturny in Rumburk en zal beginnen om 10 uur en eindigen rond de klok van 12.

Kom eens kijken en genieten wat deze veelal jonge kinderen kunnen en let dan ook op op de mooie kleding.

De entree is gratis.

 
Hoi Ad. Bedankt voor de tip. Ik wist niet dat de fb pagina er achter zat. Deze fb pagina is overigens van ons.
Volgend jaar hebben we weer 2 festivals in de planning staan. De grootste is met ongeveer 15 landen en 500 kinderen/jongeren. Deze 2 staan gepland tussen half maart en half april.
We hebben een vrijwilligersstichting die zich op meerdere vlakken bezighoudt. We hebben net een klein projectje gehad met een kind uit de Oekraine met Duchenne. De bedoeling is om dit volgend jaar grootser te doen (indien haalbaar).
Ergo, we vervelen ons niet.
 
Begin volgend jaar (half april) hebben we weer een festival in Rumburk. Deelname uit 15 landen. Helaas schittert Nederland al jaren door afwezigheid.
Als organisatie zouden we het leuk vinden als we ook Nederlandse zangers, zangeressen en dansers kunnen verwelkomen. We hebben nu hoofdzakelijk Oost Europese landen met Tsjechië en ook Polen.
Mocht je geïnteresseerd zijn of iemand weten, stuur een mailtje.
 
Bovenaan