Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Als de "rookoven" een dubbel metalen deurtje heeft van +/- 22 x 40 cm dan is het geen rookoven maar de toegang tot de schoorsteen om te vegen e/o roet te verwijderen.
Links boven is nog 1/3 van de deur te zien. De rest zit achter het opblaasbad.
Helaas een onduidelijke foto, maar een andere hebben we niet.
Is dit duidelijk genoeg? Foto is helaas op zn kop geplaatst, we krijgen hem niet goed, dus enige lenigheid is vereist voor het bekijken van het kiekje.
Vandaag een rookoventje gescoord op Marktplaats en dat gaat zondag mee naar Tsjechie! Visjes roken en bv kipfilet.
Maarre, waar kan ik in Ceske Budejovice rookmot kopen? Of kan ik gewoon geperste blokken voor de open haard verkruimelen?
Hier in Cothen net het advies gekregen van een "rookexpert" (forel) dat eiken en berkenhout het beste is.
Ik ga gewoon proberen! De resultaten zal ik wel laten weten, haha!
Het is wel van uiterst belang dat je absoluut onbewerkt hout gebruikt. Want een geteerd forelletje smaakt echt niet en een geïmpregneerd hammetje maak je niet door geïmpregneerd hout te gebruiken.
Rookoventje net ingepakt, de auto wordt voller en voller, de opwinding neemt toe! Straks nog boodschappen doen, broodjes smeren. Het hoort allemaal bij de voorpret!
Soms staat er bij ons op de markt in de stad een ambachtelijke rokerij, zijn vis is heerlijk en hij staat op vele markten door heel Nederland. Misschien staat zo'n iemand ook bij jullie in de buurt die je kunt vragen, hij kent de fijne kneepjes en wil vast wel iets delen met een thuisroker. Goede reis
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.