Alle slagers van NL en CZ.
Kan iemand mij helpen?
Ik heb zojuist vlees van mijn buurvrouw gekregen, ze hebben namelijk vandaag de stier geslacht en daar zaten deze stukken bij.
Het lijkt op varkenshaas maar het is dus rundvlees.
Alles zat aan elkaar vast met het vlies en ik weet niet of ik dit als goulash vlees moet snijden of heel laten.
Ik heb het nu in de koeling liggen maar moet het zo snel mogelijk verwerken voor de vriezer.
Alvast bedankt!
Kan iemand mij helpen?
Ik heb zojuist vlees van mijn buurvrouw gekregen, ze hebben namelijk vandaag de stier geslacht en daar zaten deze stukken bij.
Het lijkt op varkenshaas maar het is dus rundvlees.
Alles zat aan elkaar vast met het vlies en ik weet niet of ik dit als goulash vlees moet snijden of heel laten.
Ik heb het nu in de koeling liggen maar moet het zo snel mogelijk verwerken voor de vriezer.
Alvast bedankt!