Wandelen omgeving Sluknov (Noord Bohemen)

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Zijn er in de omgeving van Sluknov uitgestippelde wandelroutes (zonder wielerterroristen)? We maken ook zelf geen eten. Zijn er restaurants in de buurt?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ja, er zijn wandelroutes. Fietsers weet je nooit zeker. Mijn man fietst op zijn mountainbike maar ik heb hem nog nooit gehoord over moeite om de ruimte samen te gebruiken.

Kijk vooraf ter oriëntatie even op "Mapy". Als het goed is kom je zo op de op onze regio ingezoomde toeristische kaart: http://mapy.cz/turisticka?x=14.4563907&y=50.9996192&z=14 Anders zelf even type kaart selecteren (links bovenin) en kiezen voor toeristisch.

Ik ben bezig met het verwerken van praktische info op een digitale kaart van de omgeving, voor jou misschien ook handig: https://www.google.com/maps/d/u/0/embed?mid=zvuiqiRl172w.k4yI3kJtb-w0
En als je leuke dingen tegenkomt die er nog niet op staan, zet ze er gerust in!

Restaurants zijn er zeker voldoende! Wij gaan nog wel eens naar de pizzeria in Sluknov, de kinderen vinden bowlen heel leuk (is ook een schattig baantje!) en het eten is er goed. Zeker niet alleen pizza. Maar er is voldoende meer keuze en voor de prijs hoef je het niet te laten. Altijd prettig in de vakantie.

Gr. Wendela
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bovenaan