Vraag over hekwerk

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Wij moeten ons hek vervangen . Het oude hek was verrot en een van de pilaren waar het aan vastgemaakt zat is omgevallen. Vorig jaar hebben we een offerte laten maken door een plaatselijke timmerman of zo, waren akkoord gegaan met de prijs en vervolgens liet hij ons gewoon stikken. Hield ons steeds aan het lijntje en uiteindelijk hebben we hem afgezegd. Maar nu zitten we nog wel met een minder fraaie oprit en willen het nu zelf doen. We hebben, denk ik, ijzeren palen nodig om in de grond te zetten en daaraan vast een houten hek dat in het midden open moet gaan. Wie kan ons helpen aan een adres of firma die deze spullen verkoopt bij ons in de buurt? We zitten vlakbij Hostinné in het Reuzengebergte.
 
In Dolni Lanov zit een 'ijzerbewerkingszaak' en die heeft op dit moment voorbeelden van ijzeren hekken staan. Zo te lezen willen jullie een houten hekwerk, maar misschien weet hij een mannetje die dan de pilaren kan verzorgen.
 
Wij hebben bij ons nieuw huis afgelopen zomer zelf ook een hekwerk geplaatst.
Met een inrijpoort voor de auto ( 3m) en een looppoort.
Tezamen waren we ongeveer 1100 euro kwijt voor een lengte van 38 meter.
Gekocht in Nederland (Cranenbroek) en met een aanhanger naar CZ gebracht ( kosten huur aanhanger 100 euro)
Wel daarna zelf geplaatst. Als je een foto wilt dan PM je me maar.

IJzeren palen en draadmatten daartussen.

Is dus ook een optie
 
Hoi Jan, we hebben het gevonden en as. dinsdag komt hij langs om de boel op te nemen en een offerte te maken. We hopen dat het allemaal lukt met deze firma, want hij zit erg handig dichtbij en leek ons niet duur. Iedereen bedankt voor het meedenken.
 
Bovenaan