Vakantiewoning nabij Kuks en Rozkosmeer

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

WWW.TRAVEL2EU.COM

Ons huis ligt in het pittoreske dorpje Dolany-Krabcice in de uitlopers van het Reuzengebergte en het Adelaarsgebergte. Dit gebied is niet alleen een verblijf of bezoek waard vanwege de mooie natuur, maar ook omdat er mooie stadjes en prachtige kastelen te bezichtigen zijn.

1.Vooraanzicht Rozkos (Medium).JPG

De regio biedt tal van mogelijkheden, zoals een veelvoud aan activiteiten, kuuroorden en golfterreinen. Ons huis is gelegen aan mooie fietsroutes die u voeren naar het nabijgelegen 'hospitaal Kuks', de vestingstad Josefov en het stuwmeer Rozkos, waar watersporters en sportvissers hun hart kunnen ophalen. Tevens zal men veel musea, monumenten, bunkers en burcht-ruïnes aantreffen.

Uw kinderen kunnen veilig en naar hartenlust spelen in de grote tuin die geheel omsloten is door een eigen boshelling en voorzien is van 2 grotten. Naast het vakantiehuis bevindt zich een mooi voetbalveld, een klimtoestel en riviertje. Het vakantiehuis is zeer makkelijk te bereiken en kent een zeer gunstige uitvalslocatie omdat deze volledig geasfalteerd is en u binnen 5 minuten naar de grootste twee provinciale wegen brengt.
 
Bovenaan