Vakantiehuis Vakantiehuis (2-14 pers.) in Stříbrná bij skipiste

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Wij hebben een groot vakantiehuis in het Ertsgebergte te huur op 40 autominuten van Karlovy Vary. Het ligt net over de grens met Duitsland en op ong. 600 km van Venlo. Het huis staat in het plaatsje Stribrna tussen het stadje Kraslice en de pistes van Bublava.

In de winter kun je er skiën en langlaufen op de pistes van Bublava en Stribrna, terwijl het langlaufen grensoverschrijdend is richting Duitsland. De pistes van Bozi Dar en Klinovec liggen op ongeveer 45 autominuten van Stribrna. In het voorjaar, de zomer en herfst is het een mooi gebied om te wandelen en mountainbiken.

Ons grote huis is gezellig, van alle gemakken voorzien en een goede uitvalsbasis voor dagtripjes in de omgeving of voor een mooie wandeling. Tegenover het huis leidt een pad de berg op en komt uit op een knooppunt van wandel- en fietsroutes. In het huis liggen wandelkaarten om zelf een route uit te stippelen.

De afgelopen jaren is de olie-CV vervangen door een gasgestookte met continue warmwatervoorziening, is de grote houtkachel in de woonkamer vernieuwd, de keuken vervangen en een schotel met Nederlandse zenders geplaatst.
Het huis is voorzien van gratis WIFI zodat u uw jaloersmakende vakantiefoto's direct kunt delen met de achterblijvers! ;)

Kijk voor huurvoorwaarden, beschikbaarheid, informatie over de omgeving, foto's en ervaringen van andere huurders op onze website: www.huizebakker.nl
 
Bovenaan