Vakantiebeurzen 2018 in Nederland en België

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ad Verschoor

Donateur
Bezoek de Tsjechische stand op vakantiebeurs Utrecht

Op zoek naar reisinspiratie? Van 10 t/m 14 januari 2018 vindt de vakantiebeurs plaats in Utrecht. Een Tsjechische stand zal aanwezig zijn om bezoekers te informeren over de vakantiemogelijkheden.


Vakantievoorpret op de Vakantiebeurs
De vakantiebeurs is een populair evenement en dé plek om reisinspiratie op te doen. Ook in 2018 staat er weer een prachtige stand van het Tsjechisch Verkeersbureau – CzechTourism – op de vakantiebeurs in Utrecht. Diverse Tsjechische regio’s en steden zijn aanwezig en zullen bezoekers informeren over de leukste bezienswaardigheden. Bezoekers kunnen zich bijvoorbeeld laten inspireren over de bierstad Pilsen, het natuurschoon in de regio Hradec Kralové en de art nouveau kuuroorden in West-Bohemen. Medewerkers van CzechTourism en de mede-exposanten zijn aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen. De deelnemers zullen tevens op de VAKdag op 9 december aanwezig zijn voor pers en reisprofessionals.
De Tsjechische stand is te vinden in hal 11.D.48.

Fiets en wandelbeurs in Gent en Utrecht
Tsjechië is een populaire fiets- en wandelbestemming. In februari en maart zal CzechTourism aanwezig zijn op de Fiets en Wandelbeurs in België en Nederland. Samen met diverse partners, waaronder een Nederlandse en Tsjechische reisorganisatie en Tsjechische regio’s, zullen de fiets- en wandelmogelijkheden worden gepresenteerd. De beurs in Gent vindt plaats op 10 en 11 februari. Van 2 t/m 4 maart wordt de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht georganiseerd.

Bron: verkeersbureaus.info
 

Ad Verschoor

Donateur
SVR-Vakantiebeurzen 2018
Ruim 350 SVR-campings, uit binnen- en buitenland, zullen op deze gezellig SVR-vakantiebeurzen hun camping weer volop promoten! Er wordt gestrooid met gratis vakanties (kamperen of logeren) voor de zoveelste bezoeker en bovendien is er alle gelegenheid om voordelig producten van de boerderij te kopen. Komt u dan ook weer gezellig langs ?

Toegang is gratis voor SVR-donateurs op vertoon van de geldige donateurspas. Niet-donateurs slechts € 5,00 p.p.
Parkeren is gratis. Beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Noteer alvast in uw agenda.......

* 27 JANUARI HARDENBERG
Locatie: Evenementenhal, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg


* 3 FEBRUARI in LEEUWARDEN
Locatie: WTC Expo, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden


* 17 FEBRUARI 'S-HERTOGENBOSCH
Locatie: Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch


* 24 FEBRUARI VIJFHUIZEN
Locatie: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen

Bron: svr.nl
 

Ad Verschoor

Donateur
Wie komen naar de beurs ?
Al vele jaren laten Nederlanders die een bedrijf in Tsjechie runnen zich zien op een of meerdere van deze SVR beurzen.
Het lijkt me leuk te lezen wie dit jaar een plekje op een beurs hebben gereserveerd.
 

Ad Verschoor

Donateur
Tsjechisch Verkeersbureau op Fiets en Wandelbeurs 2018

Fiets- en wandelliefhebbers kunnen op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht inspiratie opdoen. Een Tsjechische stand is aanwezig om bezoekers te informeren over de mogelijkheden voor een actieve vakantie.

Vakantievoorpret op de Fiets en Wandelbeurs
De Fiets en Wandelbeurs is een populair evenement en dé plek om reisinspiratie op te doen voor wie van een actieve vakantie houdt. Ook dit jaar staat er weer een stand van het Tsjechisch Verkeersbureau - CzechTourism - op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. Diverse Tsjechische regio's zijn aanwezig en zullen bezoekers informeren over de fiets en wandelmogelijkheden. Bezoekers kunnen zich laten inspireren over het natuurschoon in de regio Hradec Kralové, de Elbe route en de Zuid-Moravische wijnroutes. Van 2 t/m 4 maart wordt de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht georganiseerd, hier zal de Tsjechische stand te vinden zijn in hal 4.B44.

More info

Tsjechië Voordeelticket
Wilt u graag naar de Fiets en Wandelbeurs dan krijgt u € 1,00 extra korting met het Tsjechië Voordeelticket.
€ 11,50 in de voorverkoop ipv € 12,50
€ 14,00 op beursdagen ipv € 15,00
Aan de kassa kost een kaartje € 16,00

www.fietsenwandelbeurs.com
 
Bovenaan