Vakantie in Tsjechië

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

We zijn 2 week geleden teruggekomen vanuit Tsjechië. Wederom een erg leuke vakantie gehad en op een camping waarvan we eerst dachten, waar komen we terecht na de rit door het bos? Maar je wordt er erg goed ontvangen. Leuke kleine camping en erg gezellig. Op de camping stond dit jaar een echte mix van gasten: Tsjechen, Nederlanders en Belgen.

Vladimier, zijn vrouw en hun hulp doen er echt alles aan om je thuis te laten voelen en de info te geven waar je om vraagt. We hebben ook, wat hij niet wist, info voor hem mee genomen van plekken waar we geweest waren, met name een heel groot zwemmeer op ongeveer 3/4 uur rijden. Echt prachtig.

Dichterbij de camping veel leuke dingen te doen. Ook natuurlijk bij de grensovergang Raznov de Aziatische markt, maar die heb je overal wel in dit gebied. Als je daar de moeite neemt om wat te gaan rijden en dan niet over de hoofdwegen, kom je in hele mooie omgevingen en smalle landweggetjes die echt de moeite waard zijn.

Als je dan weer terugkomt op de camping, zal Vladimier altijd vragen, hoe was het, dat was onze ervaring. De BBQ die alom geprezen werd, is echt het aanraden waard. Hij blijft inderdaad je volproppen met vlees, je heb niets te kort en de goulasch was naar horen zeggen lekker scherp. Wij waren daar helaas niet bij maar 's avonds bij het kampvuur werd er wel over gesproken. Voor de kids is natuurlijk het kampvuur erg leuk, maar ook het beekje aan de achterzijde van de camping is spannend. Al met al een zeer leuke camping waar we zeer zeker terug gaan keren. Voor mensen die erheen willen, een echte aanrader vanaf Nederland (Emmen) met aanhangwagen ongeveer 9 uur rijden als je rond de 90 km rijdt.
Ik heb verder nog een ding: Vladimier, bedankt voor de leuke vakantie en tot ziens! We komen zeker weer langs in 2010.

erik
 
Bovenaan