Vakantie in Marenice

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ahoi allemaal, we zijn er weer......:D.

Zaterdagmorgen om ca 10.00 h vertrokken met zeer dichte mist en miezerregen......... en dit bleef zo tot in Wernigerode .........:kwaad:, maar het was redelijk rustig en waren netjes op tijd in Wernigerode zonder enige vertraging of wat dan ook. Het is daar al die tijd blijven regenen / hozen soms. lekker gegeten daar en lekker geslapen, ontbeten en waren weer om 09.00 h op pad, nog steeds mistig en koud, maar droog. Onderweg heerlijk rustig en het weer klaarde steeds meer op en we reden om ca 14.00 h Nunspeet weer binnen.
We kijken terug op een voor ons leuke en mooie vakantie ondanks het feit dat we niet alles meer konden doen.
We hebben ook besloten om volgend jaar weer terug te gaan; we moeten alleen even de periode bespreken omdat er al een week geboekt was in onze gewilde periode; helaas.

Bedankt voor jullie reacties :D
 
Ahoi allemaal, het is weer zover.
Komende vrijdag beginnen we aan de reis naar Marenice en hopen daar zaterdag weer te arriveren. We gaan weer voor de overnachting in Wernigerode; zelfde plek als vorig jaar.
We zullen helaas niet zoveel gaan ondernemen ivm onze gezondheid maar we gaan wel lekker genieten van het mooie huis, de rust, de omgeving en .... we zien wel :D. En natuurlijk gaat onze nieuwe aanwinst, Nova, ook mee. Ons Papillonnetje, een vlinderhondje van nu bijna 8 maanden :D.

Het is voor de 3e keer, dus we zijn bekend met de omgeving. Wel willen we een bezoek brengen (ivm de edelstenen) aan Jablonec nad Nisau. Iemand daar ervaring mee??

Zijn er nog tips voor de komende 2 weken in de omgeving Novy Bor en Liberec ?

Groeten van Aad
 
Bovenaan