Tsjecho Reizen

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Wij hebben dit jaar 3 verschillende huizen gehad via Tsjecho Reizen en het is ons goed bevallen.
Het laatste huis viel wel tegen, maar dit was dan ook geen 'topbestemming', terwijl de andere 2 dit wel waren. Dit was voor ons een goede leer: een volgende keer dus alleen maar 'topbestemmingen' boeken!
 
Hi Johan,

Wij zijn afgelopen Januari met Tsjechoreizen op wintersport geweest in Harrachov.Alles was keurig geregeld en we hebben een fantastische vakantie gegehad. Het is zo goed bevallen dat we aankomend jaar weer met Tsjecho reizen op wintersport gaan.
Wij hebben geboekt in Pec pod Snezkou.

Ook voor de kinderen is er voldoende te doen, wij hebben een dochter van 12 jaar en zij heeft zich geen moment verveeld.
 
Pec pod Snezkou

Hallo Jeannette,

Wat leuk dat jullie volgend jaar naar Pec pod Snezkou gaan.
Daar zitten wij volgend jaar in de voorjaarsvakantie ook weer.
Welk pension/huisje/appartement hebben jullie geboekt?
Wij zitten in Appartementenhotel Ski Resort Pec - Poustevnik.
 
Hi Amedei,

Wij gaan dit jaar met de hele familie, mijn vader en moeder, broer met zijn kinderen, zus met haar vriend en ikzelf met mijn gezin 17 februarie naar Pension Svoboda. Dit omdat mijn ouder allebei 60 jaar worden begin volgend jaar.We half februari lekker met zijn allen een weekje skien.We kijken er echt al naar uit.
Groetjes
 
wij zijn in resort poustenik in pecpod snezkau geweest via tjecho reizen!!practig groot nieuw appartement

en in bleu pension in svoboda lieve aardige mensen en lekkere ontbijtjes
 
sorry maar heb net al mijn energie en verhaal verspilt in een brief naar tsjechoreizen. In het kort hebben we niet gekregen wat we hadden geboekt (was er niet meer) de bus reis duurde 24 uur en het heeft ons 300 euro meer gekost doordat we ergens anders terecht zijn gekomen enz. enz. het interesseert ze ook niet dat je met een minder mobiel persoon ergens terecht bent gekomen zonder dat je dat hebt geboekt in een hotel/app. dat zelfs voor mobiele mensen niet te lopen is.
 
Oeps. Dat klinkt weer als één van de beruchte blunders waarvan mensen om de zoveel tijd bij reisorganisaties de dupe worden.
Ik hoop dat je e.e.a. - voor zover dat nog mogelijk is - op een redelijke manier met ze kunt oplossen. Good luck! ;)
 

Maria

Geroyeerd Lid
Op dit forum heb ik al vaker zo'n verhaal gelezen, iemand die met minder mobiele vader op vakantie ging en een accomodatie kreeg wat ook niet te doen was. Succes met afhandeling! (mijn ervaring daarin bij hen is niet goed helaas).
 
Ik heb mijn accomodaties ook via Tsjechoreizen willen promoten. :oeps: Ik zie nu dat ik niets mis en hoef geen speit hebben dat zij me geen aantwoord op mijn aanmelding gaven:D .
Rena
 
Heb je wel vermeld dat je met een minder mobiele persoon op vakantie bent gegaan ? Mijn ervaring met hen daarin is juist heel goed. Ze hebben ons ontzettend goed geholpen bij het zoeken naar een accommodatie geschikt voor o.a. mijn minder mobiele oma.

Waarom kreeg je het geboekte appartement niet meer dan ?

Heb je al reactie gekregen op je brief ?
 
wij hebben ook ooit eens en huisje gehuurd bij hun ,het ging om het boheemse woud ( is nog een rechtzaak geworden en gewonnen )
Huiseigenaar had geweren en porno in de rondte slingeren, inwendig was de trap levens gevaarlijk en het zwembad was een zeer klein rond bouwvallig opgezet Aldi zwembad. Geklaagdt bij tjecho maar hielden in eerste instantie vol dat dit verkeerde info was van de eigenaar. Echter zak gewonnen omdat tjecho in hun reisgids vermeld dat zij up-to- date controles uitvoeren. Dus wees gewaarschuwdt
 

Maria

Geroyeerd Lid
Je hebt dit dus echt voor laten komen? vind ik wel goed!!

Het is lastig dat Tsjecho Reizen geen ANVR lid is, want dan kun je met dergelijke zaken ook een Geschillencommissie inschakelen en dat kost, afhankelijk van de reissom, max. EUR 60,= (uit m´n hoofd). Je krijgt dan ook een zitting met een (bindende) uitspraak en da´s toch veel voordeliger dan een rechtzaak aan te spannen, het belang is dan vaak te klein versus de kosten die een zaak met zich meebrengt.

Hoe zijn jullie hier financieel uitgekomen als ik vragen mag? (geen bedragen maar was het niet zo dat jullie kosten hoger waren dan bv. de huurprijs van dat huis?).
 

Maria

Geroyeerd Lid
Nee dat gaat niet altijd op helaas! Vaak wel de proceskosten maar niet de gemaakte advocaatskosten. En als je weet wat die rekenen kan je je verlies vaak dus wel uittellen...
 
Goed verzekerd is het halve werk, een uitgebreide reisverzekering van bijvoorbeeld de ANWB kan heel veel ellende besparen. Ook een doorlopende reisverzekering bij je eigen verzekeringsmakelaar biedt goede dekking. Al heb ik altijd wel via de ANWB een reisverzekering afgesloten. Gewoon omdat ze (mijns inziens) veel ervaring hebben in het buitenland. En nog nooit spijt gehad.:top:
 
Bovenaan