Tsjechische vrouw geen slachtoffer misdrijf

Topic in 'Het Archief' gestart door Ad Verschoor, 30-11-2019.

 1. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  Bewusteloze Tsjechische vrouw dronken, geen slachtoffer misdrijf

  De 36-jarige Tsjechische vrouw die vrijdagavond bewusteloos op straat werd gevonden in Nuland, is geen slachtoffer van een misdrijf. De 34-jarige Pool die werd aangehouden als verdachte blijkt de vriend van het slachtoffer en is weer vrijgelaten. Het tweetal bleek te veel te hebben gedronken.

  De vrouw werd vrijdagavond rond half negen bewusteloos gevonden op de Rijksweg in Nuland. Een voorbijganger die haar zag liggen, belde de politie. De vrouw werd naar de spoedeisende hulp gebracht, maar bleek niet gewond. De politie deed urenlang sporenonderzoek in de omgeving.

  Dezelfde avond pakte de politie haar vriend op. Degene die 112 belde, zei namelijk dat er iemand rondliep die zich 'verdacht gedroeg'. Na onderzoek bleek er dus geen sprake van een misdrijf.

  De man en zijn vriendin waren behoorlijk onder invloed van alcohol, blijkt nu. Het tweetal hing vrijdagavond rond bij een bankje vlakbij het fietspad langs de Rijksweg. De vrouw is waarschijnlijk door te veel drank buiten bewustzijn geraakt. De man is vervolgens lopend vertrokken.

  Bron: omroepbrabant.nl
   
  Bewerkt door een moderator: 01-12-2019

Deel deze pagina