Tsjechische school in Nederland

Topic in 'Tsjechische Taal' gestart door Ad Verschoor, 10-03-2017.

 1. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  Tsjechische school in Nederland
  [​IMG]
  Kinderen uit tweetalige gezinnen in Nederland kunnen elke twee weken naar de Tsjechische school en op een leuke manier Tsjechisch oefenen!

  De Tsjechische school is meer dan vijf jaar geleden begonnen in het Tsjechisch Centrum in Rotterdam. Haar doel is om kinderen uit tweetalige gezinnen, waar meestal maar een van de ouders Tsjechisch spreekt, de ruimte te bieden om actief de taal te gebruiken, hun woordenschat uit te breiden en de Tsjechische spelling te leren. In de laatste jaren krijgen zowel de oudere kinderen (vanaf 8 jaar) als de jongeren kinderen (4 tot 8 jaar) les van gediplomeerd lerares Lucie Nováková.
  Afgelopen jaar is de school naar Delft verhuisd, naar het gerenoveerde buurthuis op aan Rotterdamseweg 51a, 2628 AJ, Delft.

  Heeft u interesse om een keer bij de lessen te komen kijken, dan kunt u contact opnemen met de lerares Lucie Nováková op: [​IMG]  Plaats: Rotterdamseweg 51 A, 2628 AJ Delft
  Datum: 12 maart 2017 tot en met 2 jul. 2017
   
  bruinh, zapalky, dennuzzz en 1 andere persoon vinden dit leuk/interessant.
 2. Beste Ad Verschoor, Hoe kan ik de lerares van de Tsjechische school in Nederland bereiken? Heeft u een mailadres of telefoonnummer? Wij willen graag een keer komen kijken en ons zoontje inschrijven. Hartelijke groet, Astrid Flugr
   
  Ad Verschoor vindt dit leuk/interessant.
 3. Pelhřimov

  Pelhřimov Donateur

 4. kuurgast

  kuurgast Donateur

Deel deze pagina