Tsjechische Republiek op Embassy festival 2018

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ad Verschoor

Donateur
Embassy festival 2018

100X100__embassyfestival.png


Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september is het weer zover, dan gaat de 6e editie van het Embassy Festival is Den Haag van start! Het Embassy Festival biedt een breed scala aan muziek, literatuur, theater, kunst en heel veel lekkers uit alle windstreken van de wereld. Een ware wereldreis op de Lange Voorhout!

Op vrijdag 31 augustus begint om 17.00 uur het culturele programma met verschillende optredens. Op zaterdag 1 september bent u vanaf 12.00 uur welkom op de internationale markt, waar meer dan 33 ambassades van over de hele wereld hun culturele en culinaire hoogtepunten zullen presenteren.

Natuurlijk is de Tsjechische Republiek dit jaar ook weer van de partij! Wat we precies gaan doen? Dat blijft nog even een verrassing!

Meer informatie over het festival vindt u hier.

Plaats: Lange Voorhout, Den Haag
Datum: 31 augustus en 1 september 2018
Georganiseerd in samenwerking met het Tsjechisch Centrum
 

Ad Verschoor

Donateur
Embassy Festival 2018

Van vrijdag 31 augustus t/m zaterdag 1 september vond op het Lange Voorhout in Den Haag het jaarlijkse Embassy Festival plaats. En ook dit jaar was de Tsjechische Republiek weer van de partij!

In samenwerking met de Tsjechische ambassade, CzechTourism Benelux, CzechTrade, Czech-Dutch Chamber of Commerce en het Tsjechische Centrum werden enkele hoogtepunten van de Tsjechische cultuur gepresenteerd aan het publiek. Natuurlijk ontbraken het bier, dit jaar verzorgd door brouwerij Hubertus uit Kácov, en de Moravische wijn niet. Daarnaast kon er worden geproefd van geliefde klassieke gerechten zoals ‘guláš’ en ‘zelňačka’ en gevulde knoedels. Tot slot was er een schitterend aanbod van handgemaakte sieraden van glazen kralen van Kamila Jančová van Big Bižutron. Graag tot volgend jaar!

Foto's:

© Embassy Festival

© Wouter Vellekoop

© Alina Krasieva

© Alina Krasieva

 
Bovenaan