Tsjechische films, Engels ondertiteld op Netflix Tsjechië

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

kuurgast

Donateur
Tsjechische films, Engels ondertiteld op Netflix Tsjechië

Vanaf half juni krijgt het Tsjechische Netflix opnieuw een grote injectie met lokale inhoud dankzij de lokale Tsjechische distributeur Bontonfilm.

Een lijst van 70 Tsjechische films uit het Bontonfilm-archief gaat naar Netflix; titels zijn nog niet bekend, maar zullen vanaf de tweede helft van juni beschikbaar zijn op het streamingplatform.

Voor niet-Tsjechische sprekers: net als eerdere Tsjechische films bij Netflix zullen al deze films van Engelse ondertiteling voorzien zijn.

Belangrijke opmerking: deze titels en andere Tsjechische functies op Netflix zijn alleen beschikbaar op de Tsjechische Netflix, wat betekent dat kijkers in andere landen geen toegang hebben tot deze titels.

De overeenkomst van Bontonfilm met Netflix loopt tot eind 2020, wat betekent dat je meer dan zes maanden de tijd hebt om je Tsjechische bioscoop in te halen.

Als je geen Netflix hebt, werkt Bontonfilm ook samen met andere video-on-demand-opties, waaronder GooglePlay en iTunes, om hun bibliotheek met Tsjechische films naar extra streamingdiensten te brengen.

Zie meer info op news.expats.cz.
 
Bovenaan