Film Tsjechische films, Engels ondertiteld op Netflix Tsjechië

Topic in 'Muziek, Film, Radio & TV' gestart door kuurgast, 28-05-2020.

 1. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Tsjechische films, Engels ondertiteld op Netflix Tsjechië

  Vanaf half juni krijgt Tsjechische Netflix opnieuw een grote injectie met lokale inhoud dankzij de lokale Tsjechische distributeur Bontonfilm.

  Een volledige lijst van 70 Tsjechische films uit het Bontonfilm-archief gaan in ongeveer twee weken naar Netflix; verdere titels zijn nog niet bekend, maar zullen vanaf de tweede helft van juni beschikbaar zijn op het streamingplatform.

  Het beste van alles voor niet-Tsjechische sprekers: net als eerdere Tsjechische films die in Netflix zijn geïmporteerd, heeft de distributeur bevestigd dat al deze nieuwe titels met Engelse ondertitels zullen worden geleverd.

  Belangrijke opmerking: deze titels en andere Tsjechische functies op Netflix zijn alleen beschikbaar op de gelokaliseerde Tsjechische versie van Netflix, wat betekent dat kijkers in andere landen geen toegang hebben tot deze titels.

  De overeenkomst van Bontonfilm met Netflix loopt tot eind 2020, wat betekent dat je meer dan zes maanden de tijd hebt om je Tsjechische bioscoop in te halen.

  Als je geen Netflix hebt, werkt Bontonfilm ook samen met andere video-on-demand-opties, waaronder GooglePlay en iTunes, om hun bibliotheek met Tsjechische films naar extra streamingdiensten te brengen.

  Zie meer info op news.expats.cz.
   

Deel deze pagina