Muziek The Beatles Revival

Topic in 'Muziek, Film, Radio & TV' gestart door kuurgast, 27-02-2014.

 1. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  The Beatles Revival Band naar Roden

  RODEN The Beatles Revival Band uit Praag (Tsjechië) komt vrijdag 15 september naar Fletcher Hotel-Restaurant Langewold.

  De populariteit van de Beatles Revival Band neemt flink toe door de ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles: de kapsels, kostuums en zelfs de gebruikte instrumenten en apparatuur komen overeen. Deze perfecte stage look is compleet dankzij de net als Paul McCartney linkshandige basgitarist.

  Niet voor niets wordt deze band gezien als één van de beste tribute-bands van Europa. Ook het Beatles museum uit Alkmaar, tevens grootste Beatles-museum van de wereld, zal vertegenwoordigd zijn met merchandise. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar voor dit concert: www.FletcherEvents.nl, of bel met Fletcher Hotel-Restaurant Langewold (0505 01 38 50) of bezoek het hotel aan de Ceintuurbaan Noord 1 in Roden.

  Bron: roderjournaal.nl
   
  henniekootstradekiel, Pelhřimov, Maarten en 1 andere persoon vinden dit leuk/interessant.
 2. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  [​IMG]
  Tribute Band "The Beatles Revival" komt naar Wageningen!

  Datum: vrijdag 23 februari 2018 van 20.00 uur tot 22.30 uur
  Locatie: Generaal Foulkesweg 96, Wageningen. Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

  Op vrijdag 23 februari 2018 zal de The Beatles Revival band optreden in Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg.
  The Beatles zijn vaak geïmiteerd. Maar nog nooit was de gelijkenis zo groot als bij de zeer populaire tributeband: The Beatles Revival uit Praag (Tsjechië)! De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival komt door de ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles: dezelfde kapsels, de kostuums compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten en apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox). Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. De perfecte "stage look" is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas. Ze worden door de Beatles-fans ook niet voor niets gezien als één van de beste Beatles Tribute-band van de wereld!

  Wilt u deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Generaal Foulkesweg 96, 0317 495 911, of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.
   
  kuurgast en Pelhřimov vinden dit leuk/interessant.
 3. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Pelhřimov vindt dit leuk/interessant.
 4. Die hebben wij een keer zien optreden in Hostinne.
   
  Pelhřimov vindt dit leuk/interessant.
 5. kuurgast

  kuurgast Donateur

  bruinh en Pelhřimov vinden dit leuk/interessant.
 6. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  Fantastische show door The Beatles Revival in Mill

  Op 1e paasdag stond The Beatles Revival op het podium van Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill. Deze band met muzikanten uit Tsjechië en Zweden brachten er een fantastische show.

  Door zowel hun authentieke uitstraling als gebruikte instrumenten en materialen uit de jaren zestig, was het zowel een perfecte look als sound a like tribute. Het publiek genoot van alle grote hits van The Beatles en zong volop mee. Ook de live muziek van Close 2 Harmony voor en na The Beatles Revival en de muziek van toen die door Maarten de Groot werd gedraaid zorgde voor de sfeer van de jaren zestig.

  Bekijk hier online een sfeervideo met beelden en foto’s gemaakt door Cockie Kremers.

   
  PuNkEnStEiN en Pelhřimov vinden dit leuk/interessant.
 7. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  The Beatles Revival in Neerkant

  NEERKANT - The Beatles Revival speelt vrijdag 12 oktober in gemeenschapshuis De Moost in Neerkant. Deze tributeband komt uit Praag. De concertavond wordt georganiseerd dooreen commissie van carnavalsvereniging De Ulewappers. De zaal is open vanaf 20.00 uur.

  [​IMG]

  The Beatles Revival speelde al meer dan 1100 concerten en theatervoorstellingen in heel Europa. De reden van de hand over hand toenemende populariteit ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles: dezelfde kapsels, kostuums en apparatuur. De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail perfect gebracht.
  De afterparty wordt verzocht door de La Fiesta Mania.

  Klik hier voor meer info.

  Bron: weekbladvoordeurne.nl
   
  Pelhřimov en bruinh vinden dit leuk/interessant.
 8. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Voor de Groningse liefhebbers: The Beatles Revival komen naar Cultureel Centrum Zuidhorn op 13 oktober!
  Entree: € 15,00 inclusief één kop koffie, thee of fris voor de voorstelling.
  Zie cczuidhorn.nl/agenda/the-beatles-revival.

  In België komen ze op 4 november naar De Zwarte Markt in Tessenderloo.
  Entree € 3,00, goedkoper kan je bijna niet naar deze band. :D
   
  bruinh en Pelhřimov vinden dit leuk/interessant.
 9. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  Beatles Revival in openluchttheater Valkenburg

  The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band uit Praag stond al op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool.

  Tickets kosten € 25,00. Early Bird Tickets (de eerste 150 stuks!) kosten € 20,00 en zijn te koop via de ticketservice van het Openluchttheater Valkenburg. De info volgt z.s.m.. Reserveren kan ook en wel via info@ap-artevents.nl.

  De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Deze tribute band heeft dezelfde kapsels, de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

  De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht, dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

  Bron: parkstadactueel.nl
   
  bruinh vindt dit leuk/interessant.
 10. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  The Beatles Revival komt naar Heerenveen

  Zelfs de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band aan het werk zag. Onwaarschijnlijk hoe deze jongens uit Tsjechië ‘the real thing’ benaderen. Dat ligt aan de kapsels, de kostuums en originele instrumentmerken als Rickenbacker, Gretsch, en Vox. Maar de grootste gelijkenis zit ‘m in de muziek. Elk nummer wordt griezelig precies gebracht. Zelfs de bas wordt linkshandig gespeeld, net als Paul McCartney zelf. Als eerste niet Engelse band speelden ze drie concerten in de beroemde Cavern Club in Liverpool. En vanavond geniet jij van ‘Strawberry Fields' tot aan ‘The Long and Winding Road.’ Geniet van The Beatles Revival in Heerenveen!

  Support act FABruari Four
  De FABruari Four is 50 jaar te laat geboren. En daar zijn wij heel blij mee. Want hun zeer geloofwaardige vertolking van de echte FAB 4 wil niemand missen. De perfecte driestemmige vertolking van Beatle-songs wordt nog ondersteund door hun authentieke jaren 60 kleding. Biep, biep, biep, biep, yeah!

  Datum: Zaterdag 15 juni 2019 van 20.00 - 22.30 uur

  Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof, Golflaan 1, 8445 SR Heerenveen
   
  bruinh en Pelhřimov vinden dit leuk/interessant.
 11. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  Zalen Schaaf: Zaterdag 2 maart – Beatles Revival

  Zelfs de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band aan het werk zag. Onwaarschijnlijk hoe deze jongens uit Tsjechië ‘the real thing’ benaderen. Dat ligt aan de kapsels, de kostuums en originele instrumentmerken als Rickenbacker, Gretsch, en Vox.


  Maar de grootste gelijkenis zit ‘m in de muziek. Elk nummer wordt griezelig precies gebracht. Zelfs de bas wordt nog linkshandig gespeeld, net als Paul McCartney zelf. Als eerste niet Engelse band speelden ze drie concerten in de beroemde Cavern Club in Liverpool.

  Geniet nog eens van die magistrale liedjes van de 4 jongens uit Liverpool, The Fab Four, van 'Strawberry Fields' tot aan 'The Long and Winding Road'.

  Zalen Schaaf
  Breedstraat 48
  8911 GJ Leeuwarden

  Online voorverkoop via www.zalenschaaf.nl

  [​IMG]
   
  bruinh vindt dit leuk/interessant.
 12. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Komende maanden treden The Beatles Revival door heel Nederland op:

  21.04.2019 Dirkshorn, zaal Kastanjeboom
  03.05.2019 Westervoort, Zalencentrum Wieleman
  07.06.2019 Doetinchem, Muziek Theater Festival
  08.06.2019 Hillegom, Hotel Villa Flora - Beatles Monument concert
  13.06.2019 Hoogland, Cafe De Noot
  14.06.2019 Leidschendam, Fletcher hotel
  15.06.2019 Heerenveen, Fletcher hotel
  05.07.2019 Rosmalen, Fletcher hotel
  06.07.2019 Ellecom, Fletcher hotel
  13.07.2019 Rolde, Boet'n Pop Festival
  26.07.2019 Valkenburg, Openluchttheater
  27.07.2019 Vessem, De Gouden Leeuw
  27.09.2019 Voorst, Openluchttheater Engbergen
  28.09.2019 Bladel, Cultuurcentrum Den Herd

  Voor mensen in Tsjechië 18 mei treden ze om 20:00uur op tijdens Den otevřených dveří pivovaru/open dag van de brouwerij in de pivovar van Nová Paka.
   
  Pelhřimov en bruinh vinden dit leuk/interessant.
 13. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  [​IMG]

  Tributeband op tjalk met onvervalste Beatlesongs

  GARNWERD Het dek van de gerestaureerde tjalk ‘De Goede Verwachting’ uit 1902 als podium voor The Beatles Revival Band uit Praag.
  Wat niemand had durven dromen, werd zondagavond bewaarheid. De viermanformatie speelde de sterren van de hemel voor het publiek aan het water bij Garnwerd aan Zee met onder meer I want to hold your hand.

  De sfeer van herkenning zat er meteen goed in dankzij kapsels, kostuums, apparatuur en instrumenten die alle gelijkenis met de oude Beatles vertonen. De linkshandige bassist voegde er het zijne aan toe. De toptalenten bonden van meet af aan het publiek aan hun lippen. ,,Er mag worden gedanst en de handen mogen op elkaar”. Even later volgde humor met een onversneden karakter: ,,Onze drummer heeft een slecht humeur. Hij is gescheiden en leeft nu weer samen met zijn vrouw”. De mannen wisselden hun Beatlesongs enthousiast af met contactmomenten met het publiek dat na een zonnige middag van een heerlijke barbeҫue kon genieten. Zittend op een loungebank vermaakten de meesten zich opperbest, doordat de songs volumineus, enthousiast en met pit werden vertolkt. Met een licht bewolkte lucht en een achtergrond van de zeilvaart, met weliswaar een openstaand durksluik voor ventilatie van het ruim, kwamen beeld en geluid hier op een unieke manier samen.

  Tussenstop
  Bijzonderheid was vooraf al de spontane medewerking van de gerenommeerde Tsjechische tributeband aan het evenement van de Kiwanusclub Groningen en partners voor een schappelijk tarief. De Music Agency Bands & Acts zette zich hiervoor belangeloos in, terwijl Garnwerd aan Zee, Fletcher Hotels en Het Haagse Beatlemuseum vlot te hulp schoten. ,,De band zat gisteren in Lieshout en moet morgen naar Denemarken. Dan is Garnwerd een hele mooie tussenstop”, vertelde voorzitter Frans van der Haar van Kiwanus Groningen zondagmiddag verheugd. Zijn organisatie, die het muziekevenement als een mogelijke opmaat voor een serie Charity Events ziet, hecht zonder meer aan muziek. Voor het zondagprogramma werd er samengewerkt met de Voedselbank en met de Muziek Organisatie Noord (MON) en een groep bevlogen muziekdocenten. ,,Kinderen die net op of onder de armoedegrens leven, moeten naast materiȅle hulp ook de kans krijgen zich op andere gebieden te ontwikkelen zoals op muzikaal terrein. Soms helpen we, zoals bij de Martinimanege, iemand met een nieuw paard of een nieuw zadel. We hechten eraan fysiek aanwezig te zijn bij de overdracht, omdat we het gebaar warmte willen geven”.

  Herkenbaar
  Per toegangsbewijs voor euro 17,50 werd er zondag een knaak opzij gelegd voor het goede doel. Voor het publiek resulteerde dit in zo’n drie uur muziek van hoog en vooral van herkenbaar niveau. ’s Middags trad de Kinda Kinks met onder meer Peter de Haan en Herman Grimme op. Na een lichte overgang met draaitafelmuziek als ‘No Milk Today’ van de Engelse popgroep Herman’s Hermits verscheen The Beatles Revival Band ten tonele. De band die eerder een verjaardag van de inmiddels 96-jarige Queen Elisabeth opfleurde, kende ditmaal een Koninklijke dag in een klein Gronings dorp met een groot hart.

  Bron: het-westerkwartier.nl
   
  kuurgast en Pelhřimov vinden dit leuk/interessant.
 14. In Jicín bestaat ook een band met die naam. Treden bij verschillende gelegenheden op. In Tsjechië dus ook te zien en horen. Hun site luidt: http://www.beatlesveteranclub.cz/
   
  kuurgast vindt dit leuk/interessant.
 15. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Klopt die heb ik zo'n 10 jaar geleden zien optreden in Lázně Bělohrad.
  Ik vond ze toen wel iets ouder dan thebeatles.cz, vooral de drummer.
  Maar ze zijn zeker ook heel goed en treden alleen in die omgeving op.

   
  bruinh en Pelhřimov vinden dit leuk/interessant.
 16. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  The Beatles Revival in het Openluchttheater Valkenburg

  Vrijdag 26 juli 2019 van 20.30 tot 23.00 uur

  The Beatles Revival, tribute-band uit Praag, heeft een ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles: de kapsels, de kostuums, de instrumenten, de apparatuur en zelfs de chromen standaards voor de versterkers zijn gelijk aan het origineel. De net als door Paul McCartney linkshandig gespeelde bas maakt deze perfecte ‘stage look’ compleet.
  De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het origineel. Alles klinkt zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend!
  De opening van het jaarlijkste MAGIC MUSIC WEEKEND in het wonderbaarlijk mooie Openluchttheater Valkenburg aan de Plenckertstraat 55a te Valkenburg.
  Entree € 25 / € 20 (vroegboek)

  Tickets koop je via deze link (ticketservice Openluchttheater Valkenburg)
  https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/D5F93454F033/1

  Overtuig je hier beneden van de grote klasse van deze Tsjechische Beatles Revival. Reserveer tijdig je tickets want het belooft snel uit verkopen!  Bron: parkstadactueel.nl
   
  bruinh en Pelhřimov vinden dit leuk/interessant.
 17. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Pelhřimov en bruinh vinden dit leuk/interessant.
 18. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  The Beatles Revival – Zaterdag 28 september in Den Herd

  BLADEL – The Beatles Revival behoort tot de beste tributebands van dit moment. Deze Beatles tributeband uit Praag stond al eerder op het podium in Den Herd en was onder andere te gast in Engeland op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth. Het succes is te danken aan de ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles en de muzikaliteit van de bandleden. Zelfs de gebruikte instrumenten en apparatuur zijn gelijk aan het origineel.

  Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht, dat menig Beatles-kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk. Alles klinkt zoals we dat kennen van de live concerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend

  Bron: pc55.nl
   
 19. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  The Beatles Revival band weer naar Emst

  [​IMG]

  In heel Europa treden ze op voor bomvolle zalen. Zaterdagavond 14 december komen ze voor de tweede keer naar de Blue Sky aan de Hoofdweg 32 in Emst. De eerste keer was op zondagmiddag 15 april 2018. We hebben het over The Beatles Revival band uit Praag. Het heeft wel heel veel inspanning gekost om deze zeer bekende band wederom naar Emst te krijgen, vertelt Harrie Kuiper van de Blue Sky, maar het is gelukt.

  Sinds de oprichting deed deze band meer dan 1100 concerten, waaronder diverse voor tv-shows. The Beatles Revival gaf theaterconcerten en was te zien op festivals, speelde voor culturele centra, bedrijven, op privéfeesten en op grote nieuwjaarsfeesten. The Beatles Revival gaf de afgelopen jaren acte de présence in Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en zelfs in de UK en wel in de geboorteplaats van The Beatles: Liverpool.

  De toegangsbewijzen zijn in de verkoop gegaan en op is op. Kaarten zijn te koop tijdens de openingsuren van restaurant De Musketiers aan de Hoofdweg 32 in Emst en op de woensdag- en vrijdagavond in de Blue Sky van 18.30 – 23.00 uur.

  Bron: epernet.nl
   
  kuurgast, bruinh en henniekootstradekiel vinden dit leuk/interessant.
 20. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Mooi Ad, zag dat ze optredens in Nederland voor komend jaar al hebben staan op hun website:

  14 februari 2020 Heilo – Fletcher hotel - public concert - 20:00
  15 februari 2020 Noordwijk – Fletcher hotel - public concert - 20:00
  20 maart 2020 Oosterwolde – Fletcher hotel - public concert - 20:00
  21 maart 2020 Doorwerth – Fletcher hotel - public concert - 20:00
  5 mei 2020 Oosterbeek – Bevrijding festival - free open air concert
  23 mei 2020 Lisse – Buttonpop festival
   
  bruinh vindt dit leuk/interessant.

Deel deze pagina