Tafeltennis

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Freddy2005

† In Memoriam
Tafeltennisshow Orlowski en Panskýop 8 januari in Geldrop

Op zaterdag 8 januari 2011 organiseert TTV Unicum het Tafeltennis Festival. Op dit unieke evenement staat alles in het teken van tafeltennis. Voor de jeugd is er een iPONG tafeltennistoernooi wat begeleid wordt door 2 ex-internationals welke ook een aantal tafeltennistrucs zullen vertonen. Ook bestaat er de mogelijkheid om je tafeltennis snelheid te meten met de speciale snelheidsmeter.

Vanuit Tsjechië komen er speciaal twee toppers naar het Tafeltennis Festival om een spectaculaire tafeltennisshow te geven. Deze show staat op dit moment bekend als de beste tafeltennisshow ter wereld. Milan Orlowski is drievoudig Europees kampioen en wereldkampioen Heren dubbel. Jindřich Panský is Europees kampioen mixed dubbel en tweevoudig finalist dubbel op de wereldkampioenschappen.

Het Tafeltennis Festival mag je niet missen als je van tafeltennis houdt. Bestel nu alvast je tickets op de speciale Tafeltennis Festival website www.tafeltennisfestival.nl.

nieuwsbank.nl
 

char

† In Memoriam
Peet-tante

Het heeft met het voorgaande bericht maar zijdelings iets te maken,...En ik heb totaal niks met tafeltennis,....Maar mijn Peet-tante is 4 of 5 keer kampioen van Nederland geworden!!... En dan heb ik het over de eind 60-er-- begin 70- er jaren...Dat stelde in Nederland helemaal niks voor!!....Maar toen ze eenmaal in Japan en China kwam (gedurende 2 maanden)...ging er een hele nieuwe wereld voor haar open....

Respect,... kent U dat woord??..

Char.

___________________________________
Char. ...maakt nu even geen zottigheid...
 

Freddy2005

† In Memoriam
Meisjes junioren aan de start bij ITTF Junior Circuit Tsjechië

De Nederlandse meisjes junioren nemen van 2 t/m 6 februari deel aan het ITTF Junior Circuit in het Tsjechische Hodonin. Door het ontbreken van Britt Eerland (blessure) is Rianne van Duin opgeroepen al vervangster door de technische staf van Oranje. De tweede Nederlandse deelneemster is nationaal jeugdkampioene Dianne Overbeeke.

Alice Barendregt heeft zich door ziekte ook moeten afmelden voor het evenement, zodat Oranje met een gemengd team zal pogen uit te komen in het landentoernooi. Bondscoach is Pieke Franssen.

nttb.nl
 

Ad Verschoor

Donateur
EK tafeltennis Tsjechie tegen Nederland.

Op de Europese kampioenschappen tafeltennis opent de Tsjechische vrouwenploeg op 8 oktober in het Poolse Gdansk tegen Nederland. Nederland is titelverdediger.
De beide landen zijn ingedeeld in groep A waar Turkije en Luxemburg de andere tegenstanders zijn.
Naast het landentoernooi worden ook de titels in het enkel- en dubbelspel in Gdansk verdeeld.
 

Ad Verschoor

Donateur
Tsjechië wint van Nederland

media_xl_1342501.jpg


De Tsjechische tafeltennissers hebben dinsdag het eerste duel in de EK-kwalificatie gewonnen. Oranje leed een kansloze nederlaag bij Tsjechië (3-0).

Nederland trad in Jaromer aan met een jeugdige ploeg. De 21-jarige Casper Ter Lüün was de meest ervaren speler. Hij verloor van Pavel Sirucek: 0-3 (11-13 4-11 5-11).

De 18-jarige Ewout Oostwouder leed een duidelijke nederlaag tegen Dmitrij Prokopcov: 0-3 (7-11 6-11 6-11). De 17-jarige Rajko Gommers verloor van Tomas Tregler: 1-3 (4-11, 8-11, 11-8, 6-11).
 

Ad Verschoor

Donateur
Tafeltennissters TTV Heerlen naar Muravsky Krumlov
2 oktober 2018
Vanochtend heeft de loting voor de tweede ronde plaatsgevonden op het ETTU-hoofdkantoor in Luxemburg. De tafeltennissters van TTV Heerlen zullen de reis naar Muravsky Krumlov in het uiterste oosten van Tsjechië dienen te maken.

Over de kansen op het bereiken van de derde ronde (die dan gespeeld wordt in een uit- en thuiswedstrijd) hield Timina zich op de vlakte: “De teams worden er natuurlijk niet zwakker op. Muravsky en Tigem zijn niet voor niets rechtstreeks geplaatst in de tweede ronde.
 
Bovenaan