T-Mobile wordt de eerste Tsjechische operator die onbeperkte mobiele data aanbiedt.

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

kuurgast

Donateur
T-Mobile wordt de eerste Tsjechische operator die onbeperkte mobiele data aanbiedt.

Vorige week zei het Tsjechische telecommunicatiebureau dat de prijzen in Tsjechië hoger waren dan in andere Europese landen als gevolg van een gebrek aan eerlijke concurrentie op de markt, en beschuldigde de belangrijkste exploitanten van samenspanning om de prijzen hoog te houden, hetgeen door de exploitanten werd ontkend. De Tsjechische mobiele markt is een van de minst ontwikkelde in Europa, alleen Griekenland en Hongarije zijn achter Tsjechië op dit gebied. Bron brnodaily.cz.

T-Mobile biedt onbeperkt datapakket voor de Tsjechische markt deze zomer, andere operators worden verwacht te volgen.
Het is een zomerse aanbieding en zal alleen beschikbaar zijn van 20 juni tot 31 augustus. Huidige T-Mobile-klanten die een tarief hebben dat mobiele data omvat, kunnen het nieuwe onbeperkte pakket verkrijgen in de vorm van een hernieuwbare aanbieding die vervalt na een maand. Bron news.expats.cz.

Vodafone introduceert ook een onbeperkt data-abonnement.
Maar dat is niet echt gunstig, want het aanbod voor onbeperkte data is alleen beschikbaar voor klanten die ook een vaste thuisinternetverbinding van Vodafone hebben en alleen beschikbaar zijn voor klanten met een "gezinsabonnement" die twee of meer nummers hebben van Vodafone. Bron news.expats.cz.
 
Bovenaan