Tentoonstelling "SYMBIOZIUM" & Mucha Epos in Moravské Krumlov

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Graag nodig ik jullie persoonlijk uit voor onze tweede jubileumtentoonstelling "SYMBIOZIUM" in de prachtige galerie in het kasteel in Moravské Krumlov. De openingsceremonie vindt plaats op donderdag 6 juni 2024 om 17.00 uur. De tentoonstelling duurt tot 25 augustus 2024.

De eerste versie stond in 2023 in de stadsgalerij in Trenčín, toen Maroš Mešek 50 jaar oud was, Emil Semanac (burgemeester van UBS 1921) 70 en ik 60 jaar oud. Door de omstandigheden was het niet mogelijk om de tentoonstelling in hetzelfde jaar in Tsjechië te houden. Daarom is het uitgesteld naar dit jaar.

We zijn alle drie lid van de oudste en meest prestigieuze kunstorganisatie Umelecká beseda slovenská (UBS 1921) en we zijn er trots op dat we daar de hele zomer mochten exposeren. In het Humpolec Museum, waar de vereniging SVUV in 2023 exposeerde, was ik erg onder de indruk van het optreden van Mira Eisenvort, die bereid was samen met zijn collega op te treden bij onze opening.

Voor sommigen kan het ook een kans zijn om het te combineren met een bezoek aan het originele Slavische Epos van Alfons Mucha. Uiteraard stuur ik u enkele links naar meer informatie over de exposanten en hoop ik u persoonlijk te ontmoeten op de tentoonstellingsopening.
Walther, Emil en Maroš.

FB Maroš: https://www.facebook.com/gekonmaros.mesko
FB Emil: https://www.facebook.com/trikoruny
Walther-website: https://www.artidomus.com/
FB Walther: https://www.facebook.com/walther.smeitink.muehlbacher
Mucha Epos: https://www.mucha-epopej.cz/

PS: natuurlijk mogen jullie deze uitnodiging ook aan jullie Tsjechische vrienden toesturen.
 

Bijlagen

 • Plagat SYMBIOZIUM PDF+.pdf
  6,3 MB · Bekeken: 2
 • Pozvánka SYMBIOZIUM jpeg+.jpg
  Pozvánka SYMBIOZIUM jpeg+.jpg
  124,8 KB · Bekeken: 5
 • 2024-05-30 10_42_02-.png
  2024-05-30 10_42_02-.png
  1,5 MB · Bekeken: 5
Bovenaan