SVR Minicamping Aktief - Vernerovice

Topic in 'Oost Bohemen' gestart door sonjaw, 15-02-2009.

 1. Afgelopen jaar hebben wij in augustus ongeveer 10 dagen doorgebracht op camping Actief in Vernerovice bij Bert en Mien van Kampen.
  Het is een mini camping waar ook een huurcaravan staat en er zijn twee 6persoonsappartementen. Verder verhuren Bert en Mien nog vakantiehuizen.
  Op de camping zijn ruime plaatsen met prachtig uitzicht. Het sanitair is prima in orde.
  Er worden excursies georganiseerd naar o.a. Wroclaw in Polen en Praag.
  Ook wandelingen in de omgeving, die Mien op haar duimpje kent. De omgeving is prachtig, o.a. Adrspach en Teplice skaly liggen vlakbij.
  De camping is vooral gericht op mensen zonder kinderen, vonden wij.
  Omdat ik niets over deze camping kon vinden op het forum en wij er een prima tijd hadden, wilde ik hem even in beeld brengen.
  De website is: www.aktief.cz
  Sonja.
   
 2. Wij gaan nu voor het 3e jaar naar camping Aktief in Venerovice! Het is net zoals sonja schrijft: een hele fijne camping. De campingbeheerders, Bert en Mien, zijn echt super hartelijk en zijn altijd bereid om te helpen. Ze organiseren zelf allerlei uitstapjes. Bert weet heel veel van de geschiedenis van Tsjechie en kan daarom boeiend vertellen! Elke gast ontvangt, voor de periode dat ze er staan een map met informatie en allemaal wandelingen. Wij gaan eerst een week alleen naar hen toe, daarna komen onze kids nog een week kamperen. Er is idd niet zo heel veel voor kleine kinderen. Maar voor de rustzoekers een ideale uitvalbasis voor een hele fijne vakantie! Bert en Mien: here we come!:wow:
  PS: En voor Sonja: jullie komen dit jaar niet naar Bert~Mien? zullen jullie missen!
   

Deel deze pagina