Speelgoedwinkels in Trutnov en omgeving?

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Een vraagje namens mijn zoon van 8: zijn er in trutnov en/of omgeving speelgoedwinkels? Verkopen de grote supermarkten, zoals hypernova en kaufland, ook speelgoed?:spelen: :spelen:
 

Esthertje

Geroyeerd Lid
Ik moet trouwens zeggen dat er erg veel speelgoedwinkels zijn in Trutnov. Zeker in de omgeving van het plein. Jullie kunnen er vast iets leuks voor hem vinden hoor. En in de Hypernova bijvoorbeld is er een hele hoek met speelgoed.

Er zit ook een winkeltje in de zijstraat van het plein met alleen maar van dat prachtige houten speelgoed, geweldig, misschien niet echt iets voor jouw zoon, maar wel vreselijk leuk om kadootjes te kopen voor iemand. De winkel heet Dřeváček (dit is de website http://www.drevacek.cz/cz/produkty/ )
 
:gek: In Trutnov zijn inderdaad nogal wat winkels waar ze speelgoed verkopen; als je vanaf het grote plein (krakonosplein) de straat naar beneden loopt vind je een vrij grote speelgoedzaak. Ook de genoemde "houtenspeelgoed zaak" is leuk. Je ziet in Tsjechie heel veel van dit houten speelgoed.:wow:
 
Bovenaan