Soukromé hodiny jazyka,kdo mi poradí

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Dobrý den, můj syn má jít do holandska a já ho mám doprovázet.Jsem dáma v letech:lmfao: a umím pouze česky a pozor i RUSKÝÝÝ.Nic víc.Chtěla bych ,aby mě učitel mluvící česky chodil učit domů holandský jazyk.Myslíte si ,že je to možné ? A realné? Také bych ráda věděla jaké je to s cenou takové výuky.
Děkuji pomoc.peg
 

MartinaK

Moderator
Dobrý den,

jsou zde ucitele, kteří chodí domů, cca, 70 EURO za hodinu (knizky v cene a cestovné náklady) ale holandstinu uci pres anglictinu ci nemcinu. Je zde vsak pro zacatek take sance využít kurzu pro samouky = knižka, slovíčka a CD nahravky. Sama mam dobrou zkušenost s Delftskou metodou, kterou dobre vztřebávají i starší lidé, neboť jde od jednoduchého ke složitějšímu a to velice efektivní holandštinou, jež je praktická pro zivot tady.

Zaleží také na možnostech, kde budete bydlet v Holandsku. Je zde plno Čechů, jež Vám také mohou pro začátek s jazykem pomoci. Myslím Tím překročit práh... a podpořit v začátku, který je někdy dost psychicky náročný.

Jinak přeji hodně štěstí!!! Jste odvážná mamka, kterých je opravdu málo :top:
 
Soukrome kurzy holandstiny se daji sehnat i v Cesku. Podivejte se na internet. Nemam s nimi primo zkusenost, ale pokud bydlie pobliz Brna nebo Prahy, kde jsou filozoficke fakulty, kde se uci i nizozemstina, da se s nekterou studentkou/studentem domluvit na hodinach.
 
aha,děkuji.
V česku nebudu mít moc času na učení, musím zařídit spoustu věcí a pokud vše pujde jak ma do měsíce by jsme měli odjíždět,pravděpodobně budeme amsterdam,heerenveen....
Možná do začátku by byla fain ta kniha(CD) jak je tu zmiňováno, kde ji sehnat? cen 70EU je teda dost chtěla bych tři hodiny každý den, ale budu muset tuto částku nějak nashromáždit.Jsem člověk který si rád popovídá,pomůže a na to musí umět si promluvit.
 

MartinaK

Moderator
Dobré odpoledne,

jedna se o knihu De Delftse Methode ke kterému jsou CD.
Až dorazíte do Amsterdamu, můžete se zastavit na kavu, rada Vám knížky ukažu, mám i jiné i Holandština - čeština, sama se můžete zorientovat, co Vám bude nejvíce vyhovovat. Knížky Vám dĺe dohody mohu i přenechat. Již nepotřebuji.

Přeji příjemný den, Martina
 
Martiňák schreef:
Dobre odpoledne ,

Jedná SE o knihu Metoda Delft kteremu jsou ke CD .
Az do dorazíte Amsterdamu , Muzet SE zastavit po kavu , rada VAM knížky ukažu , máma i Jine i Holandština - English , Sama o sobě Muzet zorientovat , co VAM přeskočeno: tajný nejvíce vyhovovat . Knížky VAM DLE dohody mohu i přenechat . PJC nepotřebuji .

Přeji příjemný den , Martina

No, to bude skvělé,byla bych moc ráda,pokud opravdu půjdeme do Amsterdamu jistě se ještě ozvu.Děkuji za ochotu.Peg
 
Martiňák;328 949 schreef:
Dobre odpoledne ,

Jedná SE o knihu Metoda Delft kteremu jsou ke CD .
Az do dorazíte Amsterdamu , SE Muzet zastavit po kavu , rada VAM knížky ukažu , máma i Jine i Holandština - angličtina, Sama o Sobe Muzet zorientovat , co VAM přeskočeno : tajný nejvíce vyhovovat . Knížky VAM DLE dohody mohu i přenechat . PJC nepotřebuji .

Přeji příjemný den , Martina
Ne, přeskočeno: tajný skvěle , byla bych MOC RADA , pokud opravdu půjdeme do Amsterdamu jistě o sobě jest ZA ozvu.Děkuji ochotu.Peg
 

MartinaK

Moderator
Tak přeji hodně štěstí a budu se těšit na případné shledání.
Jinak holandská členka tohoto fora - Pelhřimov opublikovala kurz holandstiny - http://www.tsjechie.net/board/f33/n...chisch-slowaakstaligen-in-roermond-28406.html

Toto by Vám do začátku určitě pomohlo, navíc cena za kurz je super v porovnáním co musíte vydat za individuální výuku. Já mám ze své zkušenosti, že jsem se naučila rychleji holandsky v práci a při nutnostech vyřizovat věci v Holandsku, než individualním kurzem, který jsem měla v ČR. Mé životní heslo pak je, a musím se smát... :D neuč se, život Tě naučí!!! Je to tak a přeji Vám hodně stěstí se synem při prvních krocích do Holandska. Pokud potřebujete nějakou radu, informace, pomůžu... napište mail.
 

MartinaK

Moderator
Ještě přikládán kontakt na agenturu, s kterou jsem byla spokojená a která pořádá jazykové kurzy na míru: http://www.languagepartners.nl/

Myslím, že by Vám i mohli nabídnout holandštinu z ruštiny dokonce i češtiny. Můžete se zeptat, já jsem s nima byla nadmíru spokojená a dodali, co co jsem požadovala.
 
Bovenaan