Slibotechna... aneb chcete se OPRAVDU seznamit?

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

To co pises je nesmysl, o tom tahle diskuze neni.

Pokud nemas cas a vis to predem, tak proste rekni na ferovku, ze hledas krajany na kontakt pres email a nemas cas se schazet. O cem tady lide pisou jsou srdceryvne inzeraty ve smyslu "jsem tu naprosto sam/a, nikdo me nema rad" nebo "v mem meste nezijou zadni Cesi, umru steskem" a "hledam kamarada/ku na sport/kafe/pokec" a v mem pripade naprosty zabijak nalady "najde se maminka v okoli". V pripade, ze podavas inzerat tohoto typu nebo reagujes podobnym zpusobem, naznacujes, ze se chces sejit a pokud to klapne, tak se chces schazet pravidelne.
Co lidem v teto diskuzi vadi je, ze vetsinou nedojde ani k tomu prvnimu srazu nebo jde o provoz jednosmerny a pri nejhorsim nedostanou ani radnou odpoved na jejich reakci na inzerat.

Takze pokud jenom chces mit dobry pocit z toho, ze mas emailove adresy nebo dokonce telefonni cisla nekolika Cechu tady, tak si nepodavej inzerat hledam kamaradku, ale hledej kontakt.

PS: Maminky me extremne vytaci hlavne proto, ze ty co si vali sunky doma, jako by to delaly v Cechach na materske, maji uplne nejmin casu a chuti se sejit a knuci uplne nejvic. A pritom znam nekolik maminek, ktere pracuji na polovicni uvazek a cas na kafe si udelaji vzdycky. Volno na kamarady si totiz DELAS!
 

Vendula

Actief Lid
Ja myslim, ze kamen urazu je casto v tom, ze lide, kteri zde hledaji nejaky kontakt casto neumi poradne resit svoji situaci. Maji partnera, ktery na ne mozna ma mene casu nez by si prali, mozna partnera ani nemaji a maji pocit, ze nevi co s volnym casem. Mozna maji doma trosku ponorku a hledaji unik a pri tom jim nedochazi, ze takhle to nefunguje. A kdyz pak dojde na lamani chleba, tak couvnou. Pokud se lide maji potkat a spratelit, tak se to stejne stane. Tyhlety cileny seznamky zafunguji jen v nekolika pripadech, a to vetsinou jeste u lidi, kteri jsou v pohode a ani toho volneho casu nemaji moc nazbyt.

"If you want to make a world a better place, just take a look at yourself and make that change.":)
 
Bovenaan