Seznamka: Hledám kamarádku nebo kamaráda

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ahoj, najde se tu někdo ze Zwolle? S chlapem si pokecam az az doma, ale chybi mi takove to babske kleveteni, kaficka a tak...Staci poslat mi zpravicku tady na foru. Judit :zwaai:
 
kamoska shanim taky

Cau cau lidi.... :kiekeboe:
trochu se stidim ale to je jedno.
Uz hodne dlouho jsem nebyl na forumu protoze v posledni dobe zivot u mne hodne zmenilo. Po dlouha doba jsem znova sam a svobodnej. Ale to nechci byt. S Holandankama mam teda spatny zkusenosti a radeji jsem mezi Cechama.... (mozna to je blby, ale je to tak )

Ja ted jeste bydlym v Culemburgu, ale jsem sklar a pracuju vsude mozny. Od 28 kvetna budu predvadit foukani sklo v Orvelte, to je kousek od Hoogeveen (Drenthe) a budu tam asi 3 dny v tydnu. Doufam ze me to dava nova sance na zivot. Me chyby jenom partnerka...... (:bloos2:)
Chtel bych se seznamit s Ceskou holku ktere nevadi ze jsem Holandan a mluvim blbe Cestina, ze nevadi ze uz mam dva deti ktery vidim kazdy druhy vikend.
uvidite....

zdravicek.

David
 
Hledas stejne nekoho z Nijmegena?

Zdravim, najde se nekdo z Nijmegenu nebo jeho blizkeho okoli? Bydlime tu s pritelem uz skoro dva roky a moc cechu tu nezname. Hezky den

Hej Monika,

Ja rovnez chtelbych poznat nekoho z CR v Nijmegene! Nejsem Cech, ale doufam, ze eventualne budes mit zajem o me :) Prestehoval se jsem do Nijmegena pred mesicem z Nemecka a hledam novych kontaktu. Bydlel jsem driv nedaleko od hranici s CR (v Drazdanech) a je mi lito, ze jsem ted tak daleko... Kdybys mela chut na rozhovor, dej mi vedet!

Mej se krasne,

Tim
 
Maastricht

Ahoj, už asi 2 měsíce jsme v Maastrichtu, a nyní se tu konečně usazujeme.. Máme 4,5 měsíční holčičku, tedy já jsem nyní doma.. A tak bych se velmi ráda sešla s někým, kdo také žije v Maastrichtu, nebo jeho blízkém okolí.. Na malou mám vozíček za kolo, ale raději jezdím minimálně ve dvou, než sama.. :-) Také na kávu je to lepší.. budu ráda, pokud se někdo ozvete! Zatím, zdravím, Martina
 
Maastricht

Ráda ráda, koukala jsem do mapy, je to tak 30-40 km?
To by mělo být v pohodě :-) Děkuju za odpověd mimochodem.. :-)
my jedeme zítra do čech na očkování, tedy příští týden tam zůstaneme, až se vrátíme, ihned se ozvu ju? Možná byc¨h dojela na kole.. Tak zatím ahoj. Martina

PS: jak jezdíte čechy a zpátky?

no my bydlime v Landgraafu...tak se muzeme domluvit...
 
Ahojki. Jmenuji se Kamila. Hledám kamarádku poblíž Dordrechtu. Prosím napište, budu se těšit ;)

Ahojky Kamil,ja jsem z Goudy to je asi kolem 40km od Dordrechtu,ale rychla cesta,driv jsem bydlela v Dordrechtu tak to tam trochu znam:)...Jinak jsem tu uplne bez cechacku,tak kdyz budes chtit tak se muzem sejit a zajit nekam a pokecat...Fajn den Peta:top:
 
Bovenaan