Rondreis Tsjechië 2018

Topic in 'Hoe was jouw vakantie in Tsjechië?' gestart door Ad Verschoor, 11-07-2018.

 1. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  Rondreis Tsjechië 2018

  We zijn er deze keer echt aan toe !

  Na onze terugkeer vorig jaar op zondag 16 september werden we verrast door de mededeling dat onze oudste kleindochter in verwachting was. Jong als ze is, was ze er heel blij mee en kreeg ze alle steun van haar ouders.
  Inmiddels pakken we de draad weer op na twee heerlijke vakanties in Tsjechië. Bezoeken van kinderen, het rijden van kleinkinderen naar school, het voorzitterschap van twee ouderenorganisaties en het schrijven van ons vakantieverslag voor het forum.
  In oktober een paar dagen Rotterdam en omgeving om familiebezoeken af te leggen, waarvan drie zich in verzorgingstehuizen bevinden. Wij prijzen ons gelukkig (al behoren we niet tot de jongste in de familie) dat we in staat zijn dit nog te kunnen doen.

  upload_2018-7-11_10-40-55.png

  De Decembermaand geeft jaarlijks gezellige drukte rond de organisatie van allerlei Kerstactiviteiten, zoals een brunch en een Kerstmarkt. Tijdens de Kerstdagen en nieuwjaarsdag is het bij ons thuis ieder jaar weer één groot familiefeest en hebben we ze alle 15 bij elkaar.
  In het begin van het jaar was er de drukte rond de gemeenteraadsverkiezingen. Best veel tijd heb ik gestoken in de verkiezingscampagne, terwijl eind maart ik volop aan de bak mocht bij de verhuizing van het gezin van mijn middelste zoon. Om 14 dagen (16 april) later hun kleinzoon op te kunnen nemen was een groter huis noodzakelijk. Gelukkig is het met het huis, onze kleindochter en achterkleinzoon allemaal goed gekomen.

  1525978604862k.jpg

  Na deze spannende tijd wordt ik een dag later geconfronteerd met het feit dat het multifunctioneel centrum in onze wijk per 1 oktober bedrijfsverzamelgebouw zal worden, tenzij de wijk het beheer overneemt. Ik werd gevraagd voorzitter te worden van de Werkgroep behoud Wijkcentrum..
  Ik vind dat een buurt niet zonder wijkcentrum kan en dus wachtte me een uitdagende klus. Ik werk inmiddels weer van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, maar onbetaald en ben volledig terug in mijn oude vak.
  Het lijkt dat het ons gaat lukken en dan zit mijn taak er weer op, want dan wacht ons mogelijk een verhuizing. Wij hebben ons huis in de verkoop en in februari 2019 start de bouw van enkele bungalows, waarop we hebben ingeschreven en waarvan één aan ons is toegewezen.
  We rekenen er op dat we zeker een jaar op een vakantiepark zullen wonen.

  upload_2018-7-11_10-41-54.png
  Één van 22 bungalows, gasloos en met garage

  Logisch na zo'n jaar met zulke plannen voor ons , dat we echt toe zijn aan een heerlijke vakantie in Tsjechië. Het vertrek staat gepland op zondagmorgen 19 augustus rond 4.00 uur en we hopen zonder oponthoud rond 12.00 uur de grens bij Zittau te passeren.
  In een volgend verhaaltje vertel ik jullie meer over het programma. We hopen weer op een fantastische tijd in Tsjechië.
   
  Laatst bewerkt: 11-07-2018
 2. Wat een drukke tijd bij jullie!!
   
 3. Pelhřimov

  Pelhřimov Donateur

  Ad en Marja, allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie achterkleinzoon :champagne:
  En ik wens jullie een hele fijne en welverdiende vakantie.
  Geniet alvast van de voorbereidingen.
   
  Ad Verschoor, marja kroeze en bruinh vinden dit leuk.
 4. Gefeliciteerd met jullie achterkleinkind en wat een drukte tijd om te gaan onthaasten in Tsjechië, we wachten vol spanning op de komende verslagen, Gr. Hans en Nelly.
   
  Ad Verschoor, marja kroeze en Pelhřimov vinden dit leuk.
 5. Ad en Marja, van harte gefeliciteerd met jullie achterkleinzoon! :bloem:

  Ik kan me voorstellen dat jullie aan vakantie toe zijn, petje af voor alles wat jullie nog ondernemen! :beleefd:
  Succes met de voorbereidingen, ik verheug me weer op het meegenieten!
   
  bruinh, Ad Verschoor en Pelhřimov vinden dit leuk.
 6. Ad en je vrouw Marja en familie schrijf ik dan maar , ook van onze kant nog van harte gefeliciteerd
  met jullie kleinzoon , en hoop dat ook jullie hier erg lang van zullen genieten .
   
  Pelhřimov, Ad Verschoor en bruinh vinden dit leuk.
 7. Van harte gefeliciteerd met jullie achterkleinzoon. En succes met alle klussen. Actieve vrijwilligers weten ze altijd te vinden voor allerhande klussen. Geniet dus straks van een welverdiende vakantie. Ik kijk uit naar jullie verslag.
   
  bruinh vindt dit leuk.

Deel deze pagina