Register voor Tsjechische artsen

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Goede avond!

Bestaat er in Tsjechië net als in Nederland een online register waarin je kunt vinden tegen welke artsen er een tuchtrechtelijke maatregel loopt?
Bijv dat een arts een berisping heeft gehad of dat hij zij niet meer als arts mag werken.

Helaas heeft mijn man een medische misser meegemaakt bij een Tsjechische arts, zoiets kan gebeuren (alle mensen kunnen fouten maken), maar nou willen we nagaan of deze arts dat wel vaker gedaan heeft.

Mijn Tsjechisch is helaas helemaal niks, waardoor ik er niet uitkom met Googlen :(.

Alvast dank voor het meedenken en met vr groeten,

Maya.
 

kuurgast

Donateur
Česká lékařská komora = Tsjechische Medische Kamer
Pro veřejnost/Seznam lékařů
= Voor het publiek/Lijst van artsen lkcr.cz/seznam-lekaru

příjmení = achternaam
jméno = voornaam.
okres = regio/district
Vyhledj = zoeken

Om een arts te zoeken, voert u zijn achternaam in en, als u hem kent, zijn voornaam. U kunt uw zoekopdracht verder verfijnen door de wijk te selecteren waarin de artsen werken. Als u de juiste naam weet van het specialisme van de artsen die u zoekt, kunt u uw zoekopdracht verder verfijnen door een specialisme te selecteren. Artsen die hun specialisatie niet hebben ingeschreven in het artsenregister, of die deze nog niet hebben behaald, kunt u echter alleen op achternaam of voornaam zoeken en u kunt hun selectie verder verfijnen door het district te selecteren waarin ze werken .

Als u de achternaam van de arts(en) niet weet, kunt u een arts zoeken op district en specialisme. In dit geval moet u echter zowel de wijk als de specialisatie invoeren om ze te zoeken. Artsen die hun specialisatie niet hebben ingeschreven in het artsenregister, of die deze nog niet hebben behaald, kunt u echter alleen zoeken op achternaam of voornaam, en u kunt hun selectie verder verfijnen door het district waarin ze werken te selecteren.
 
Bovenaan