Niets is simpeler dan het maken van "Smažený" sýr" (gepaneerde kaas)
Men neme:
- Een dikke plak (+/- 1cm) belegen kaas. (jonge kaas valt te snel uiteen)
- 1. een diep bord/schaaltje met daarin bloem
- 2. een diep bord/schaaltje met daarin een losgeklopt ei
- 3. een diep bord/schaaltje met daarin paneermeel
Haal de plak kaas door schaaltjes 1, 2 en 3 (eventueel 1x herhalen) en bak of frituur deze tot beide kanten mooi goudbruin en krokant zijn.
Dobrou chut!
Men neme:
- Een dikke plak (+/- 1cm) belegen kaas. (jonge kaas valt te snel uiteen)
- 1. een diep bord/schaaltje met daarin bloem
- 2. een diep bord/schaaltje met daarin een losgeklopt ei
- 3. een diep bord/schaaltje met daarin paneermeel
Haal de plak kaas door schaaltjes 1, 2 en 3 (eventueel 1x herhalen) en bak of frituur deze tot beide kanten mooi goudbruin en krokant zijn.
Dobrou chut!