Praagse modeweek - 4 tot 11 september

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

kuurgast

Donateur
Zelfs een pandemie zal ons geen modeweken ontnemen. Maar ze zullen alleen plaatsvinden in september en samen.

Modeweken zijn elk jaar een groot feest, die niet alleen wordt bezocht door mensen uit Tsjechië. Dit jaar werd het voorjaarsevenement, zoals oorspronkelijk gepland, vernietigd door het coronavirus. Maar de organisatoren geven niet op. Individuele evenementen worden samengevoegd tot één septemberweek.

De organisatoren van de Mercedes-Benz Prague Fashion Week hebben besloten de lente- en herfstdata van de evenementen van dit jaar samen te voegen vanwege de geldende veiligheidsmaatregelen. Van 4 september tot 11 september mag er maar één modeweek plaatsvinden.

Ontwerpers kunnen kiezen.
Elke editie van de Fashion Week presenteert altijd modellen voor de komende periode. In september kunnen ontwerpers kiezen of ze de collectie Lente / Zomer 2021 willen presenteren of de modellen voor de komende herfst en winter, die oorspronkelijk gepland waren voor maart.

Begin maart besloten de organisatoren de Praagse modeweek uit te stellen tot mei, maar nu hebben ze besloten om de lente-editie van het mode-evenement te combineren met de herfst.

Het vindt plaats in het klooster van St. Gabriel.

“We laten deze collectie over aan de ontwerpers van de septembereditie. We willen lokale ontwerpers, hun creatie en de mode-industrie zoveel mogelijk ondersteunen. Ons doel is om de originele samenstelling van het programma te behouden en nieuwe presentaties toe te voegen, "zegt Lukáš Loskot, directeur van Mercedes-Benz Prague Fashion Week. eind juni 2020.

De tickets voor de septembereditie zijn beschikbaar in juni 2020. Geld voor tickets die vooraf zijn gekocht als onderdeel van de maarteditie, wordt terugbetaald.
Bron ctidoma.cz.
 
Bovenaan