Praag's reizende beiaard te horen in Eindhoven

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ad Verschoor

Donateur

Beiaardier Rosemarie Seuntiëns.
Roaming Bells onder dak Evoluon
donderdag 23 november 2017 - 09:56|
ASTEN - Beiaardier Rosemarie Seuntiëns uit Asten pakt vrijdag 24 november groot uit met de show Tech Bells of the Future. Onder het dak van het Evoluon bespeelt Seuntiëns de grootste reizende beiaard uit Praag van Petr Manousek. Aanvang 20.00 uur.

De in Asten geboren Rosemarie Seuntiëns woont en werkt in Eindhoven. De innovatieve sfeer van de stad met haar Dutch Design Week en het jaarlijkse Glow inspireerde haar tot het initiëren van de Tech Bells of the Future show. In de show combineert de beiaardier diverse muziekgenres waaronder pop, dance, trance en house, ondersteund met live slagwerk en revolutionaire lichteffecten. Rosemarie Seuntiëns: "Ik ben trots dat er speciaal voor dit event zelfs een videotrack is gemaakt door de bekende Amerikaanse filmmaker Wayne Joyner. Met de concertreeks Roaming Bells, waar de show deel van uitmaakt, wil Seuntiëns de eeuwenoude klokken als Tech Bells of the Future promoten voor een wereldwijd publiek.
De show wordt mede mogelijk gemaakt met steun van sponsoren en medewerking van het Roaming Bells team. De show vindt van 20.00 tot 21.15 uur plaats in het Evoluon, Noord Brabantlaan 1a in Eindhoven. Toegang en parkeren is gratis.

Bron: peelbelangenonline.nl
 
Bovenaan