Poolse markt nabij Reuzengebergte?

Topic in 'Reuzengebergte' gestart door Melanka, 18-08-2013.

 1. Ik ben op vakantie in Harrachov en ben op zoek naar een Poolse markt net over de grens met bv wollen sloffen, schapenhuiden, houten speelgoed, handgemaakte kaarsen etc. iemand tips?
   
 2. Karpacz, Jelenia gora, Google eens met deze plaatsen
   
 3. Langs de weg van Harrachov naar Jelenia Gora is ook een Poolse markt. Wel heel toeristisch. Maar misschien vind je daar wat je zoekt.
   
 4. Kudowa Zdroj achter Nachod heeft een heel grote markt met de door jou gezochte spullen. Dit is echter wel 2 uur rijden vanaf Harrachov.
   
 5. Op welke dag is dit en tot hoe laat?
   
 6. Hij is elke zaterdag, tijd weet ik niet.
  Wij willen zaterdag gaan kijken.
   
 7. Vandaag zijn we naar Szklarska Poreba en Kaparcz geweest. De markt onderweg naar Jelenia Gora kwamen we ook tegen. Kaparcz was een prachtig plaatsje, een markt hebben we niet gezien wel veel winkeltjes. Veel met deze spullen, maar erg leuk. Zijn super geslaagd. Ik heb een prachtig groot patchwork schapenhuid, gemaakt van allerlei verschillende soorten vacht: kleuren en textuur voor 50 euro. Ook voor sloffen zijn we geslaagd. Ik heb wel al wat kaarzen gezien , maar niet veel. En geen kristal vreemd genoeg. Onderweg kwamen we langs Western City, waar we een rit met een paardenkoets hebben gmaakt van een half uur. En een western show hebben gezien. Missie helemaal geslaagd, leuke dag geweest ondanks het mindere weer. Prachtig was het trouwens onderweg, leuke rit gemaakt.
   
  elske vindt dit leuk/interessant.
 8. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Kan je toch genoeg van kopen in Harrachov. ;)
  [​IMG]

  Ben je in de winkel bij het museum geweest?
   
 9. daar ben ik geweest, de sortering was vrij klein.
   
 10. De markt in Kudowa Zdroj is zeker 's ochtends geopend, ook leuk om te combineren met een bezoek aan het kasteel van Nachod, Bozena Nemcova in Ceska Skalice en Peklo met Nove Mesto Metuji.
   
 11. Kunt u me vertellen waar de markt in Kudowa Zdroj is en of er iets van op internet is te vinden.
   
 12. Deze markt is zomers elke dag tot ongeveer 14.00 uur behalve op maandag.
  De markt is heel simpel te vinden; via Nachod de hoofdweg naar Polen volgen en na een paar kilometer in Polen is de markt aan de rechterzijde.
   
  elske en efcl vinden dit leuk/interessant.
 13. cor

  cor

  leuke markt.
   
 14. Piechowice-Huta Julia-Sklep Firmowy
  Op de weg van Sklarska Poreba naar Jelenia Gora is de eerste afslag naar Piechowice en daar is de fabriekswinkel van Huta Julia met bedrijfswinkel (kristalfabriek)
   
 15. Myslakowice - weverij van linnen stoffen met bedrijfswinkel. Voor meer informatie: "Myslakowice len" zoeken.
   
 16. Melanka, waar zit dat Western City?
   
 17. Pelhřimov

  Pelhřimov Donateur

  @ Sonskemol: Ik denk dat Melanka niet meer zal reageren op je vraag, want ze is voor het laatst in augustus 2013 op het forum geweest.
   
 18. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  Het is te vinden bij Karpacz. Zie de website: www.western.com.pl/
   

Deel deze pagina