Opnieuw Formule 1-auto op snelweg D4

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

kuurgast

Donateur
Bestuurder Formule 1-auto gevonden

De politie heeft de man opgespoord die begin september in een rode Formule 1-auto op de D4-snelweg tussen Příbram en Dobříš reed.

Beelden van de formule-auto die over de snelweg reed, werden al snel een hit op sociale netwerken, maar de politie heeft gewaarschuwd dat dergelijk gedrag een publiek gevaar is en dat de auto niet aan de respectieve wegvereisten voldeed, zonder kenteken of koplampen.

De 45-jarige bestuurder wacht een boete van maximaal 10.000 kronen en zijn rijbewijs kan voor zes maanden tot een jaar ingetrokken worden.
Bron tsjechie.net 9 november 2019.


De Formule 1-auto reed opnieuw op de D4 snelweg.

Op internet circuleert weer een video van de rode formule die op de Tsjechische snelweg racet in plaats van op het racecircuit. En weer was het op de snelweg D4 in de regio Midden-Bohemen. Dus de politie begon de zaak te behandelen en probeerde belangrijke informatie over de virale video te krijgen.

Verrassend genoeg is dit niet de eerste keer dat iets soortgelijks gebeurt in Tsjechië. Dezelfde machine werd in 2019 ook op dezelfde snelweg gespot. De politie slaagde er toen in de persoon op te sporen die achter het stuur van de eenzitter zou zitten. Hij werd zelfs bedreigd met een boete van tienduizend euro en een rijverbod van een jaar. Door het dragen van de helm kon de bestuurder echter niet duidelijk worden geïdentificeerd en bleef hij dus ongestraft.

Bronnen oa novinky.cz + tn.nova.cz.
 
Bovenaan