Onze vakantie in Zacler

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Wij zijn een week in Zacler, in Villabetlem geweest.
We vertrokken zaterdagnacht om 3 uur met 6 personen. Het was prima weer om te rijden, de wegen waren prachtig schoon, dus verliep de reis voorspoedig.
Vlak voor wij bij het huisje, nou zeg maar HUIS, aankwamen een telefoonnummer gebeld. Een heel aardige mevrouw ving ons op bij het huis. Na een rondleiding door het huis de koffers uitgepakt.
Er was ruimte genoeg voor de 6 personen in de vijf slaapkamers en twee prachtige badkamers. Alles zag er keurig schoon en verzorgd uit.
Het is ook een leuk dorp met een aantal winkels en restaurants.
De kinderen wilde skiën, dat was niet ver van het huis. Ook al hebben ze nog niet op ski's gestaan, er was een skischool bij de piste waar ze het door een engels sprekende man in snel tempo leerden.
In de middag zijn we de omgeving wezen bekijken. Voor de winkels kun je naar Trutnov, waar veel mooie winkels zijn. Het was ongeveer 15 km van Zacler.

Al met al hebben we een hele fijne week gehad in de Villa. Wij zijn aan dit huis gekomen via forumlid Barend, waarvoor onze hartelijke dank. Dit huis is echt de moeite waard en wij gaan er zodra we kunnen, weer naartoe.

Heeft U vragen, stel ze gerust.

Met vriendelijke groet,
Fam Hulscher
 
Leuk, wij zijn in de zomer van 2011 in Zacler geweest. Ik vond het heel mooi daar en het lijkt mij leuk om het ook eens in de winter te bekijken.
Welke villa zijn jullie geweest?
En hoe zijn de pistes voor beginners?
 
Bovenaan