Nieuwe waarschuwingen op bierverpakkingen

Topic in 'Het Archief' gestart door Marcel, 23-02-2006.

 1. Marcel

  Marcel Beheer Moderator

  1. waarschuwing : het consumeren van alcohol kan je de waan geven dat je fluistert, maar dat je dat dus niet doet.
  2. waarschuwing : het consumeren van alcohol is de grootste veroorzaker dat je danst als een idioot.
  3. waarschuwing : het consumeren van alcohol kan veroorzaken dat je je vrienden keer op keer vertelt dat je van ze houdt.
  4. waarschuwing : het consumeren van alcohol kan je de illusie geven dat je kan zingen.
  5. waarschuwing : het consumeren van alcohol kan je de impressie geven dat je ex-liefjes er op zitten te wachten dat jij ze belt om 4 uur 'snachts.
  6. waarschuwing : het consumeren van alcohol kan je laten denken dat je een goed gesprek kan hebben met de andere-sexe zonder het spreken met comsumptie.
  7. waarschuwing : het consumeren van alcohol je het gevoel geeft dat je mystieke Kung Fu krachten hebt, wat kan resulteren in het ontvangen van een pak slaag.
  8. waarschuwing : het consumeren van alcohol is de grootste veroorzaker van wrijvings/schuur brandplekken op het voorhoofd veroorzaakt door nylon vloerbedekkingen, tijdens het wegslepen van je verdoofde lichaam.
  9. waarschuwing : het consumeren van alcohol kan je de illusie geven dat jij sterker bent, slimmer bent, sneller bent, sexier bent en er beter uitziet dan de meeste mensen.
  10. waarschuwing : het consumeren van alcohol kan ertoe leiden dat je "onzichtbaar" bent geworden.
  11. waarschuwing : het consumeren van alcohol kan je het idee geven dat mensen MET je mee lachen.

  12. waarschuwing : het consumeren van alcohol kan het tijd-ruimte continuiteit verstoren, wat weer kan leiden tot (soms zeer grote) gaten in je korte termijn geheugen en zelfs stukken tijd kan laten verdwijnen.
   

Deel deze pagina