Nieuw pretpark in Most (regio Usti nad Labem)

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

kuurgast

Donateur
Nieuw pretpark in Most (regio Ústí nad Labem)

Vrijdag 28 juni wordt een gloednieuw en aantrekkelijk pretpark geopend op de heuvel in het hart van park Šibeník in Most. Het project is uniek qua grootte, en de locatie in het stadscentrum is gemakkelijk bereikbaar. Het Funpark is ontworpen voor alle leeftijden, van kinderen tot tieners, volwassenen en senioren. Helaas is het niet geschikt voor rolstoelers.


Het doolhof is ontworpen als een drie verdiepingen tellend gebouw met een hoogte van maximaal 10 meter, met 25 verschillende touwhindernissen en 19 overdrachtspunten. Er is een 26 meter hoge uitkijktoren met een wenteltrap, vanwaar je uitkijkt over het stadscentrum en de lokale heuvels van Hněvín, Širák en Ressl.

De samenstelling van de doolhofelementen is ontworpen voor een veelzijdige ontwikkeling met name voor kinderen, dus het bevat elementen voor beweging, balans, educatie en ontspanning. De loopbruggen zijn 1,2 meter breed en voorzien van beugels en beschermende netten. Er is ook een speeltuin met voorzieningen. Het doolhof is toegankelijk voor kinderen vanaf drie jaar.

Sportovn hala Most = sporthal Most zorgt voor het funpark.

Bronnen mesto-most.cz + mostecky.denik.cz.

Openingstijden:
juni

vrijdag, zaterdag en zondag 10.00 - 19.00 uur
juli en augustus
maandag tot zondag 10.00 - 19.00 uur
september
maandag t/m vrijdag 14.00 - 19.00 uur
zaterdag en zondag 10.00 - 19.00 uur
oktober
maandag t/m vrijdag 14.00 - 18.00 uur
zaterdag en zondag 10.00 - 18.00 uur

Zie voor het laatste nieuws facebook.com/Funpark-Most.
 
Bovenaan