Nederland in het Tsjechische nieuws

Topic in 'Diversen' gestart door kuurgast, 30-05-2011.

 1. Vážnější obavy vzbuzuje vývoj v Nizozemsku, kde se vládní strany nedohodly na úsporných rozpočtových krocích a zemi zřejmě čekají nové volby. Nizozemsku nyní hrozí ztráta nejvyššího ratingu AAA. Trhy se bojí zejména oslabení podpory pro budoucí společné kroky v eurozóně, v nichž Nizozemsko dosud hrálo roli klíčového spojence Německa.

  Bron: Financni Noviny

  Het gaat over de mislukking van overleg over de bezuinigingen en (mogelijke) gevolgen ervan.
   
 2. kuurgast

  kuurgast Donateur

  ave271 vindt dit leuk/interessant.
 3. kuurgast

  kuurgast Donateur

 4. Boya en kuurgast vinden dit leuk/interessant.
 5. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Het is niet te geloven dat je in het Tsjechische nieuws moet lezen hoe het met deze beroemde Nederlandse fotomodel gaat na een aantal jaren problemen te hebben gehad en nu weer heel gelukkig is.
   
 6. Hoeveel Euro is dat eigenlijk per hoofd van de bevolking ?
   
 7. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Joep heb je het al uitgerekend? :denk:

  In de idnes.cz artikel "Průřez současným uměním českých homosexuálů se představí v Haagu" over de expositie What a material!
   
  ave271 vindt dit leuk/interessant.
 8. Vodnik

  Vodnik † In Memoriam

  Als je het tegenkomt, vertel dan ook even hoeveel het koninkrijk Lombardije kost!:lmfao:
  En als het effe kan, Kralovstvi Sluknov :denk:
   
 9. Heineken breidt belang in APB uit

  Heineken kocht ruim 6,9 miljoen aandelen APB voor 53 Singapore dollar per stuk. Het directe belang in de brouwer van Tiger Beer liep daardoor op tot 12,18 procent.

  Heineken heeft een bod uitgebracht van 53 Singapore dollar op alle aandelen die Fraser & Neave (F&N) bezit in APB. Als die transactie doorgaat, loopt het belang van Heineken in APB op tot 84,24 procent. Eerder zou Heineken bij het slagen van het bod over 81,56 procent van de aanedelen van de Aziatische brouwer beschikken.
   
 10. kuurgast, Boya en ave271 vinden dit leuk/interessant.
 11. Niet onbelangrijk is dat de troonrede weliswaar door de koningin wordt uitgesproken, maar dat zij, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, over de inhoud geen noemenswaardige zeggenschap heeft. De tekst wordt door de minister-president en zijn kabinet opgesteld. Het is dus niet zo dat wij jaarlijks in de troonrede de persoonlijke opinies van koningin Beatrix te horen krijgen. ;)
   
 12. Dat weten de Tsjechische media schijnbaar niet, en het wordt ook niet vermeld. Dus als je de (Tsjechische ) krant leest, zijn het de woorden van de Koningin der Nederlanden.
   
 13. Lina vindt dit leuk/interessant.
 14. kuurgast

  kuurgast Donateur

Deel deze pagina