Muziekfestivals 2018

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ad Verschoor

Donateur
Rock For People 2018 presenteert The Prodigy

the-prodig.jpg

alt_banner_1x1.gif


Een nieuwe festivalshow voor The Prodigy. Het drietal is komende zomer ook op het Tsjechische Rock For People te vinden.

De nieuw aangekondigde festivalshow is zeker niet het enige festivaloptreden voor The Prodigy. Het trio is komende zomer ook te vinden op het Nederlandse We Are Electric. Daarnaast reist de groep af naar Les Déferlantes.

Naast The Prodigy heeft Rock For People al meer namen op het affiche staan. Eerder werden onder andere Skillet en Sick Puppies bekend gemaakt. Tot slot staan ook In This Moment en Pop Evil op de line-up.

The Prodigy
prodigy-liam-howlett.jpg


The Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstaat in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Lowlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat. In 2016 stond de band voor het laatst in Nederland. Toen kampten ze nog met stroomproblemen op Paaspop.

Rock for People vindt dit jaar plaats op 4, 5 en 6 juli 2018 in Tsjechië. Rock for People is een van de meest populaire open-air zomer muziekfestivals in Tsjechië. Het festival biedt niet alleen rock, maar ook andere genres zoals indie, punk , elektronisch, ska, metal, pop, hiphop, wereldmuziek, drum and bass, dubstep en reggae. En zoals vele festivals is er ook een randprogramma met o.a. theater, workshops, spelletjes en nog veel meer. Dit jaar staan onder andere The Prodigy en Skillet op de line-up. Meer informatie vind je op de website van het festival.


Bron: festileaks.com
 
Bovenaan