Muziek in Sedmihorky

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

In een vertaling van Google uit de site:
http://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/akce/sedmihorske-leto-2017.aspx
De muzikale en theatrale Sedmihorské-zomer bereidde voor het jaar 2018 acht afzonderlijke evenementen voor. Zoals het publiek gewend is, is het een mix van acteurs en muzikanten. Dit jaar werd echter één sportevenement aan het programma toegevoegd. Liefhebbers van yoga en ontspanning komen bij hen.
De negende editie van de populaire celoletního festival, dat in het hart van het Boheemse Paradijs plaatsvindt, gaat van start 22 juni legendarische theater Ucpanej systeem , dat is letterlijk een show van uitstekende Tsjechische acteurs. Onder vele anderen zullen presteren Ivan Trojan, Miroslav Krobot, Hynek Cermak, Jaroslav Plesl, Martin Myšička of Klára Melíšková .

De tweede theatervoorstelling sluit aan de andere kant de zomer van Sedmihor. Hij wordt een uitstekende Simona Stašová en haar rol Shirley Valentine . Unieke voorstelling waarin de kijker bijna drie uur diafragma en stoppen met alle rollen gespeeld door slechts één actrice, zal worden gehouden op het einde van het vakantieseizoen - 30 augustus.

De zomermaanden zal worden gevuld met grote concerten uitgevoerd door Tomáš Klus, die deze zomer zal plaatsvinden, maar een solo concert in de Tsjechische Republiek - gewoon om Siebengebebirge zomer.

Andere concerten populaire Spirituele Quintet en zijn vierde concert versie ook onherhaalbaar 4tetonder Jiří Korn. De andere twee muzikale projecten zullen een unieke en zeer exclusieve ervaring zijn.Het eerste project zwierf musici hebben twee grote muzikale persoonlijkheden georkestreerd - Jiří Pavlica en Vlasta Redl. Aan het begin van de jaren tachtig en negentig besloten ze om te gaan voor een project dat letterlijk concertzalen sloeg. Hij heeft duizenden mensen benaderd met een unieke mix van folk, bigbits en volksmuziek. En na jaren zijn ze teruggekeerd naar deze gebeurtenis. Ze blijven de zalen verzachten en verkopen. En zeker de Sedmihorské zomer.

De tweede interessant project is de Michael Jackson Symphony , het Filharmonisch Hradecka in combinatie met Moondance Orchestra speelt de grootste en onsterfelijke hits van deze fenomenale zanger. Kijkers zullen kunnen genieten van meer dan zestig hoofden. Bijvoorbeeld, Dasha of Dusan Kollar zullen zingen - en weten dat je niet weet dat Michael Jackson dat niet is.

Een apart evenement, dat niet wordt betaald door de vluchten van de Sedmihorský zomer, is een yogakamp in het Boheemse Paradijs. Vorig jaar hield zijn eerste jaar waarop dit zo doorgaat en bereidt een mooie oefening in een prachtige omgeving Pension Recall in Troskovice. Een prachtig uitzicht op het kasteel van Trosky, yoga, ontspanning en interessante lezingen zullen plaatsvinden in het midden van de zomervakantie. Afgezien van uitstekende yoginis die klassen leidden in het afgelopen jaar, kunnen de deelnemers zich verheugen op twee gasten: de meest bekende Tsjechische Vaclav Krejcik Yogi en James Šamberger, die zich voornamelijk bezig met yoga voor een gezonde rug.

Samengevat het programma voor 2018:
22. 6. - Ucpanej systeem - Dejvice Theater
12. 7. - Tomáš Klus band
19. 7. - geestelijke Quintet
21-22 7 - yogakamp in de Tsjechische Paradijs
26. 7. - Jiří Pavlica en Hradišťan en Vlasta Redl met de band - liepen hudci
9. 8. - 4tet - concert variant IV.
16. 8. - MICHAEL JACKSON SYMPHONY
30. 8. - Simona Stašová - Shirley Valentine
 
Bovenaan