Man overleeft op wonderbaarlijke wijze aanrijding met trein

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

kuurgast

Donateur
Man overleeft op wonderbaarlijke wijze een gruwelijk ogende aanrijding met trein

Een man had eind vorig jaar veel geluk op het treinstation in Kuřim bij Brno, toen hij sigaretten wilde oprapen tussen de spoorrails. Het ongeluk is vastgelegd op camera.


Een 32-jarige man overleefde op wonderbaarlijke wijze een angstaanjagende aanrijding met een snel rijdende trein op het treinstation in Kurim. Hij sprong van het perron het spoor op, waar hij de sigaretten zocht die hij daar had laten vallen. Hoewel de man niet onder invloed was van alcohol of drugs, hoorde het naderende trein niet. Een sterke klap wierp hem op het perron. Daar bleef hij liggen, waar nadat de trein stopte, het treinpersoneel hem eerste hulp verleende en een ambulance belde.

De politie heeft de omvang van de verwondingen niet gespecificeerd. Op beelden van de beveiligingscamera is te zien dat de man kort na het raken van het perron in beweging kwam. Volgens politiewoordvoerder overleefde de man het verschrikkelijk ogende ongeval zonder tragische gevolgen.

Met de publicatie van de video wil de politie de aandacht vestigen op de onzorgvuldigheid van mensen bij het zich voortbewegen op het spoor, dat vorig jaar in meerdere gevallen de doodsoorzaak was bij soortgelijke botsingen tussen mensen en treinen in de regio Zuid-Moravië.

Bron oa tydenikpolicie.cz met video.
 
Bovenaan