Levne letenky

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Nevite nekdo, kde bych mohla sehnat levne letenky do Cech na pristi tyden?? Nasla jsem nejlevnejsi pres EASY JET, ale bohuzel nemam kreditku a podle me pres D-reizen se uz koupit nedaji!:o(
Predem vsem dekuji za info!
 
Máš pravdu, u všech je nejlepší platit přímo kreditní kartou. Ale myslím, že u wizzair jsem viděla, že se dá platit i převodem z účtu, i když to bude závislé na tom, za jak dlouho letíš. Jinak z Almela do Eindhovenu (odkud Wizzair lítá) je to pěkná dálka, já takhle jezdím z Almere skoro 2 hodiny.
 
Tak u smartwings a wizzair se musi platit kreditkou...ale u wizzair se da i predovem z uctu...jen se to musi provist 14 dni pred odletem. Coz ja uz bohuzel nestiham.
Nasla jsem ale jeste www.pelikan.cz, kde se da platit prevodem. Ja jsem si letenky nakonec bookla pres www.vliegtickets.nl, tam se daji taky sehnat letenky za slusne ceny a plati se to tez prevodem.
Kazdopadne vsem dekuju za info! :top:
 
Ja jsem si ted dvakrat koupila letenku s KLM, jednu na vanoce a jednu na pozdeji, na vanoce letim domu za 130 a pozdeji za 110, coz mi prijde uplne super cena. Naplatila jsem kreditkou, ale pre ideal nebo paypal, bez poplatku.
 

Svetrik

Donateur
Ja ted o vikendu byl v Praze se smartwings a jsem uplne nadsenej - lety na cas (s easyjet se mi to jeste nestalo), ochotnej a milej personal, nemelo to chybu. V cene 127 EUR (zadne priplatky za platbu cimkoli) je i check-in zavazadlo, houska a piti, coz sice neni treba, ale potesi. A ceny piti na prikoupeni jsou taky moc prijemny (napr. 1 euro za plechovku nealka).
 
Letela jsem ted v sobotu se Smartwings a taky pridavam pozitivni hlas :) i kdyz letusky mi moc prijemny neprisly(coz je mi ale uplne fuk), ale letelo to na cas a hlavne toho mista na nohy!!! :)))
 
Bovenaan