KLM

Topic in 'Vervoer' gestart door kuurgast, 26-04-2020.

 1. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Dagelijks is er een vlucht van KLM naar Praag en terug.

  09.10 vertrek Amsterdam > Praag.
  11.15 vertrek Praag > Amsterdam.
   
 2. Je kunt iedere dag 1 keer per dag vliegen met KLM. Dit is de enige vlucht direct naar Amsterdam of Praag. Als je ná de datum van de noodtoestand uit Tsjechië bent vertrokken, kom je het land pas weer in wanneer deze is opgeheven. Ben je voor die tijd uit Tsjechië vertrokken, dan moet je eerst twee weken in quarantaine voor je naar huis mag. Dit geldt voor iedereen met een (tijdelijke) verblijfsvergunning, die zonder aantoonbare uitzondering het land in wil.
   
 3. kuurgast vindt dit leuk/interessant.
 4. De KLM vliegt nu wel op Praag, hoe gaat dat dan als je daar aan komt?
   
 5. Ik ga volgende week terug naar Tsjechië. Omdat ik niet 14 dagen in quarantaine wil (dit omdat ik alleen woon en dus zelf mijn boodschappen moet regelen), laat ik voor een schoftig bedrag van 179 euro een coronatest doen.

  Je kunt alleen vliegen met de KLM. Er gaat 1 vlucht per dag van en naar Praag.

  Ga niet ergens anders boeken, ook niet op toekomstige datums. Andere maatschappijen hebben geen enkel benul wanneer ze weer mogen vliegen en je zult binnen de kortste keren een annuleringsbericht ontvangen. Vervolgens kan het wel 4 maanden duren voor je je geld terugkrijgt of ze proberen je een voucher in je mik te duwen.

  Dus als je per se wilt/moet vliegen, neem dan de 9.10 uur vlucht uit Amsterdam of de 14.35 uur vlucht van Praag naar Amsterdam. Dat zijn de enige zekere vluchten, iedere dag.

  Mocht je in Nederland een test willen doen voor de reis en je hebt daar geen huisarts, bel dan met
  KLM Health Services: +31206491407.

  Succes allemaal.
   
  dennuzzz vindt dit leuk/interessant.

Deel deze pagina