280 gr suiker
4 eieren
5 gr gemberpoeder
280 gr bloem
citroenschil
Klop de hele eieren met de suiker en citroenschil schuimig en luchtig. Voeg de vloeibare mengsel toe aan de bloem met gember. Goed mengen zodat een goed bewerkbaar deeg ontstaat.
Maak er een plak van, ongeveer 1/2 cm dik. Maak kleine koekjes met behulp van een borrelglaasje of een klein vormpje.
Plaats de koekjes op een ingevette bakvorm. Bak de koekjes licht bruin bij een temperatuur van 180 graden.
4 eieren
5 gr gemberpoeder
280 gr bloem
citroenschil
Klop de hele eieren met de suiker en citroenschil schuimig en luchtig. Voeg de vloeibare mengsel toe aan de bloem met gember. Goed mengen zodat een goed bewerkbaar deeg ontstaat.
Maak er een plak van, ongeveer 1/2 cm dik. Maak kleine koekjes met behulp van een borrelglaasje of een klein vormpje.
Plaats de koekjes op een ingevette bakvorm. Bak de koekjes licht bruin bij een temperatuur van 180 graden.