300 g hladké mouky, 210 g sádla, 210 g moučkového cukru, 50 g kakaa.
Z těsta tvoříme kuličky, ve kterých prstem utvoříme malý důlek, do každého dáme kousek marmelády a ořechu. Pečeme v mírné troubě (asi 120 C).
300 gr fijne bloem
210 gr reuzel
210 gr poedersuiker
50 gr cacaopoeder
jam (marmelade) en walnoten
Maak deeg van de ingrediënten. Laat het deeg even rusten.
Vorm van het deeg kleine balletjes van plm. 3 cm. Maak in het midden van zo’n balletje een kuiltje. Leg in het kuiltje een stukje jam en walnoot.
Vet de bakplaat in of bekleed deze met bakpapier. Bak ze het in voorverwarmd oven bij 120 graden licht bruin.
Z těsta tvoříme kuličky, ve kterých prstem utvoříme malý důlek, do každého dáme kousek marmelády a ořechu. Pečeme v mírné troubě (asi 120 C).
300 gr fijne bloem
210 gr reuzel
210 gr poedersuiker
50 gr cacaopoeder
jam (marmelade) en walnoten
Maak deeg van de ingrediënten. Laat het deeg even rusten.
Vorm van het deeg kleine balletjes van plm. 3 cm. Maak in het midden van zo’n balletje een kuiltje. Leg in het kuiltje een stukje jam en walnoot.
Vet de bakplaat in of bekleed deze met bakpapier. Bak ze het in voorverwarmd oven bij 120 graden licht bruin.