Kalendář akcí v NL

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

kuurgast

Donateur
1.10.2016 - PRIJEDE pan ZALMAN oslavit sve 70 tiny a pri teto prilezitosti budeme krtit jeho nove CDcko

POZOR POZOR DULEZITE INFO!!
Zalman fest je velka akce a zapojuje se do organizace cim dal vice lidi.. Pisete nam ze jste radi , ze se koncert v holandsku uskutecni , ale takovodle velkou akci nemuzeme uskutecnit pouze pro 40-60 lidi (coz je skoro rovne skupine , ktera se na organizaci podili..) , ale je potreba minimalne 80 lidi..

TEDY OPRAVDOVE ZAJEMCE ZADAME AT SI PORIDI VSTUPENKU TED, protoze po dobu techto dvou tydnu budou jeste v prodeji a pote se spocita jestli jsme potrebny pocet lidi ziskali a pote vam dame vedet jestli se KONCERT USKUTECNI NEBO NE.

POKUD NAM CHCETE POMOCT KONCERT USKUTECNIT = > PROSIM SDILEJTE A PODPORTE NAS, dekujeme

14212809_1559150757444136_4434229277709417812_n.jpg
 
Laatst bewerkt:

kuurgast

Donateur
15.12.2016 19:00 Česko-německé předvánoční setkání s animovaným filmem.

Jako každoročně vás České centrum a Goethe Institut zvou na společnou předvánoční oslavu s různými vánočními lahůdkami, jako je proslulá Feuerzangenbowle (flambovaný punč). Promítneme také český animovaný film Malá z rybárny na motivy pohádky Malá mořská víla H. Ch. Andersena.

Vstup zdarma.

Upozornění: povinné přihlášení e-mailem nebo telefonicky Zdroj hague.czechcentres.cz.

Malá z rybárny (Česko 2015) R: Jan Balej 71min S anglickými titulky POZOR: Mládeži přístupno od 12 let


Hluboko pod mořskou hladinou, doprovázen rybím orchestrem, vypráví hlas moře příběh Mořského krále a jeho dcery Malé. Stejně jako mnozí jiní opustil král se svou stařičkou matkou a třemi dcerami -- Malou, Prostřední a Nejstarší -- vydrancované vody a odešli žít mezi lidi. V potemnělé rybárně uprostřed přístavní čtvrti plné přistěhovalců žijí teď jednotvárný život plný práce a osamění. Jednoho dne vstoupí do jejich rybího obchodu sebevědomý, pohledný, ale poněkud neurvalý mladý muž -- Baron. Malá je mužem i dunivou hudbou, která jej doprovází, naprosto okouzlená. Od této chvíle se život Malé a její rodiny změní. (oficiální text distributora)
Zdroj hague.czechcentres.cz.
 
Bovenaan