Vakantiehuis Huis aan het Meer - Dehtáře

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Dit huis is hélemaal af. Tandenborstel en kleren mee is voldoende om te genieten van een heerlijke vakantie met 4/5 personen en hond(en). Tot in detail afgewerkt beschikt het huis over alles wat je je maar kunt wensen. Een open haard binnen èn buiten, airconditioning, vaatwasser, wasmachine, satelliet-tv met Nederlandse zenders etc. etc.

2.jpg

Vanaf het terras heb je prachtig zicht op het grote meer, geweldig om af te koelen op (warme!) zomerdagen, te varen of surfen of een balletje te gooien voor de hond. Als het op het terras te warm wordt, kun je beter aan de achterkant van het huis zitten. Daar is bij een originele waterput een royaal terras met een overdekt zitje. Een ideale plek om te barbecueën of tot laat in de avond (bij de buitenhaard) te zitten.

Het huis telt 3 verdiepingen:
Beneden een slaapkamer, badkamer en ruimte met wasmachine.
Op de woonverdieping kom je via het terras in een hal met keurig toilet, kapstok en toegang tot de woonkamer en keuken.
Vanuit de woonkamer gaat een trap naar de slaapverdieping met een overloop met kasten en een zeer royale slaapkamer met airconditioning.

Het huis kan worden verwarmd met open haard met ringverwarming en/of elektrische radiatoren. De bovenste verdieping wordt door de airconditioning (split unit) automatisch op de ingestelde temperatuur gehouden.

In de omgeving kun je genieten van de prachtige natuur met veel meren en riviertjes, maar ook alle mogelijke sporten en aantrekkelijke plaatsen zoals Hluboká, Ceské Budejovice en Ceský Krumlov, zonder enige twijfel de mooiste stad van de regio Zuid-Bohemen.

De huurprijs is ongeacht het seizoen altijd €450 per week. M.u.v. schoonmaakkosten (€50,-) is alles inbegrepen, makkelijk toch?

Zie voor meer informatie: www.facebook.com/HuisAanHetMeer
 
Bovenaan