Hotel in Plzen

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Pelhřimov

Donateur
Ad, Courtyard by Marriot is inderdaad een goed hotel, we hebben er ook 4 nachten geslapen. We hadden er een ruime kamer met goede bedden en toevallig met voor invalide mensen aangepast sanitair .
Ik hoorde van diverse Nederlanders die ook in het hotel verbleven dat het avondeten, wat ze erbij geboekt hadden :D, wat slechter was. Maar er zijn genoeg restaurantjes op loopafstand, want het hotel ligt tegen het stadscentrum.
 
Pas wél op bij reservatie in Courtyard. Wegens gezondheidsproblemen hebben we sinds half augustus verschillende keren getelefoneerd met de vraag of het mogelijk was om het geboekte verblijf (Van 19 tot 23 september) nog naar een latere datum te verplaatsen.

Telefonisch werd ons telkenmale bevestigd dat dit absoluut géén probleem was en wij waren daar grust in. We bleven echter aandringen op een schriftelijke bevestiging. Pas op 18 september kregen we eindelijk respons op de zoveelste mail die we hadden gestuurd. Zij konden de reservatie niet verschuiven en er viel niets te regelen ivm de betaling van 200 euro die we hadden gedaan ... Dat hadden ze toch wat vroeger kunnen schrijven.

Voor de rest is het een aangenaam hotel. wij waren er in april. Goed ontbijt en onze ervaring voor het avondmaal was eveneens positief.
 
Wij hebben dit hotel ook geboekt van 16-11 tot 18-11.
Eerst gekeken op de site zelf, was ruim 75 euro per nacht.
Bij booking zelf 100 euro per nacht.
Bij Jan Kras wel ongeveer 50 per kamer, maar dan komen er nog extra kosten bij, waardoor je al gauw naar de 60 euro per kamer gaat. Ook zit je daar vast aan bepaalde dagen en is het reserveringsscherm irritant door te lopen.
Wij hebben het hotel nu geboekt via fijnevlucht.nl, voor 57 euro inclusief ontbijt en alle belastingen. Zeer snel en eenvoudig te boeken.
We hebben via deze site ook al eens andere hotels geboekt. Onze ervaring is dat ze erg scherpe tarieven hebben en zeer snel en eenvoudig te boeken.
Kijk maar eens:
http://hotels.fijnevlucht.nl/web/hotel/details/courtyard_by_marriott_pilsen_hotel_plzen/
Overigens hebben ze ook andere en goedkopere hotels in Plzen.
 
Hotel Morrison is een prima hotel, niet al te luxe, wel centraal gelegen! Hebben er nu twee keer twee nachten geslapen, geen overlast gehad en de medewerkers zijn erg vriendelijk. 's Ochtends ontbijt en evt. overdag kun je lekker eten in het restaurant in de kelder!
 
Wij hebben deze zomer gelogeerd in hotel Central. Inderdaad heel centraal, maar... We hadden een kamer aan het plein en hadden veel last van lawaai van uitgaanspubliek. En het ontbijt was ronduit om te huilen. Geen aanrader dus.
 
Bovenaan