Hledam kolo

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

ahojky vsichni, chtela bych se poptat, jestli nahodou nekdo nema na prodej kolo v Haagu a okoli?
zkousim na marktplaatsu,ale zatim bez uspechu..tak kdyby jste o necem vedeli, budu moooc rada za kazdy tip, kde hledat. jituss
 
Koukni se v nejake levne potravinove samoobsluze, byvaji tam vyvesky s inzeraty. Anebo se zeptej, jak se to dela a dej si tam inzerat sama.
Kdybys chtela detske kolo, tak nejake mam, ale v Amstru. :-)
 

Vendula

Actief Lid
Popripade lovit v grachtech. Zkus to pres ten Marktplaats. Ja se budu pravdepodobne brzy zbavovat kola, ale nadobro, protoze uz je takrka nepojizdne... To vis, to jsou ty kazdodenni divoke jizdy do prace a zpet :oeps:.
 
tady se taky cenzuruje

.. tedy-- může mi někdo vysvětlit, proč byl můj docela neškodný příspěvek ohledně "noční návštěvy okolí Het Plein" smazán? nebo ho alespon nevidím.
 

pepo

† In Memoriam
Tady se necenzuruje, tady se hlidaji pravidla. Tvuj prispevek nemel nic spolecneho s otazkou zakladatele tematu Jituss, tak to vidim ja. Jestli si myslis, ze tva odpoved byla relevantni, tak ji vysvetli, nebo dopln. Jestli sis vsiml, stahnul jsem i vice off-topics. Mas-li problemy s moderaci, posli mi PM, i to je v pravidlech.
 

pepo

† In Memoriam
me si taky smazal - je to tu strasne skrobene

Ne, nesmazal, jenom stahnul do pozadi. Ale citis-li se opravdu postizeny v tomto pripade, vytahnu na chvilku oba tve prispevky zpet na denni svetlo:

1) rekl bych ze skoro prihoriva - nakonec se ti najit kolo v Holandsku urcite podari

2) mas uz to kolo kvetinko?

A ted mi povez, vazeny anoukanouk, jaka je pridana hodnota techto tvych prispevku na tu prvni informativni otazku Jituss.
 
Jituss uz kolo ma jak mi sdelila a nema cas nam to hromadne sdelit protoze trenuje na TOUR de .... Jinak se teda omlouvam -ja vidim tu skrobenost prave v tom .ze hledame ty pridane hodnoty - prece nejsme u soudu ani na schuzi parlamentu. Jinak to je pouze nazor ,muj nazor - nemusim mit pravdu - )
 
Bovenaan