Hardlopen met je kinderen

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

kuurgast

Donateur
RunCzech: hardlopen op luchthavens of bij een brouwerij

Een week geleden hebben de organisatoren van RunCzech-races de zomeruitdaging Česko běží dál (Tsjechië blijft rennen) gelanceerd. Daarnaast heeft RunCzech ook diverse hardloopevenementen voorbereid op unieke plekken.

De eerste reeks races vindt plaats in Karlovy Vary. Op zaterdag 27 juni begint om 21.00 uur op de luchthaven de Sunset Run van 5 km. Na enkele maanden vergrendeling kunnen de hardlopers zich verheugen op een racesfeer, ondersteund door de ondergaande zon en vooral de unieke plek.
Zondag 28 juni begint om 8.30 uur de Breakfast Run. Daarna is de luchthaven het domein van gezinnen en vooral kinderen. De Bambini Run voor de kleintjes begint om 9.45 uur. De Family Run van 3 kilometer begint om 10.30 uur. Deze twee runs zijn niet competitief, maar alle deelnemers krijgen een cadeautje bij de finish.

České Budějovice verwelkomt de lopers op vrijdag 10 juli. Het programma is vergelijkbaar met Karlovy Vary.

De Runway Run Praag vindt plaats op de luchthaven Václav Havel op 18 en 19 juli.

Zaterdag 1 augustus, in Pilsen, is de dag gewijd aan degenen die na elke race genieten van een lekker pintje bier. De run gaat door het gebied van de Pilsen-brouwerij: de historische kelders maken deel uit van het parcour, zodat je de plek kunt zien waar alle magie plaatsvindt.

Bron runczech.com/en
 
Bovenaan