Gezocht: camping met zwembad

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

We zoeken een camping waar veel te doen is voor de kinderen (9 en 12 jaar). Het probleem is dat mijn jongste niet in een meer durft te zwemmen en dat je weinig goede campings vindt met een zwembad.

Iemand nog ideetjes?

Groetjes, Annick
 
Wij vonden camping Fontana in Pocatky een hele fijne camping voor kinderen. Er is een mooi zwembad (komende zomer pas twee jaar oud). Er is animatie voor de kinderen. Een meertje om te zwemmen of te roeien is er ook.
Het is een Christelijke camping maar wij, als niet-Christelijk, hebben het er erg naar de zin gehad. Sanitair was nieuw en schoon, ook heel belangrijk met kinderen. De camping heeft 100 plaatsen.
Hier staat er meer over op het forum.

Groeten, Sonja.
 
In Hutisko Solanec.... Oh, wat een enige camping. Een groot zwembad en voor de kinderen een flink spetterbad en wat een plezier hebben kinderen daar! Ze hebben er ook zo'n springkussen en ongelofelijk veel ruimte voor de kinderen. Het is er echt zó enig. Ik moet er gewoon ieder jaar even langs!
 
Om te beginnen kan je de genoemde campings in dit topic eens bekijken. Kindvriendelijk zijn ze allemaal; of er ook een zwembad bijzit, moet je zelf even checken. ;)

Ook kan je de zoekfunctie van het forum eens proberen, met als zoekterm bijvoorbeeld "zwembad".

Daarnaast zou het misschien ook handig zijn om eerst eens rond te kijken op het forum, om zo alvast een beetje te bepalen naar welke regio jullie voorkeur uitgaat.

Succes en veel plezier met zoeken en rondkijken! :zwaai:
 
camping stribyrny rybnik

Hallo,

We gaan dit jaar voor het eerst in Tsjechie kamperen.
We zijn op zoek naar een leuke camping met een zwemmeer. Tevens moeten de sanitaire voorzieningen op een behoorlijk niveau zijn.
Wie heeft er ervaring met camping Chatova Osada in Luzany en camping Stribrny rubnik in Hradec Kralove.

:schrijven:
 
en camping Stribrny rubnik in Hradec Kralove.
Deze camping ken ik goed, sinds een jaar of twee is het sanitair goed, het is een gebouw van twee verdiepingen, beneden voor de vrouwen, boven voor de mannen. Dat kan een klein probleempje geven, er staat niet goed aangegeven dat het boven is voor de mannen, dussuh..... weten die mannen veel!!! :confused:
De douches zijn muntendouches, geen bezwaar en van alles is ruim voldoende, de toiletten en de douches.

Het is verder een "rare" camping, verschillende cafés op het terrein die nog wel eens worden afgehuurd door groepen met het nodige overlast tot gevolg.

Op de camping is tevens een deel gereserveerd voor een "campingclub" daar mag je niet op, dat is geen bezwaar sind de gewone camping ook een behoorlijk toiletgebouw heeft.

Wij hadden dit jaar geen probleem met de herrie van het cafe, wij zijn gemakkelijke slapers, dat scheelt.

De campingbaas schrikt zich trouwens iedere keer weer een ongeluk als er buitenlanders komen, hij spreekt geen woord buiten de deur, twee jaar geleden liep er een jongen rond die uitstekend Engels of Duits sprak, dat weet ik niet meer, maar die hebben we dit jaar niet gezien, misschien is hij er wel in het hoogseizoen?

Veel plezier in ieder geval in Tsjechië en laat nog eens weten wat het is geworden.

In het meer is het trouwens goed zwemmen.
 
Bovenaan