Eerste keer Tsjechie

Topic in 'Kamperen' gestart door newbee, 07-08-2007.

 1. Hoi wij hebben sinds een week of twee een vouwwagen.
  Na heel veel gelezen te hebben op deze prachtige forum zijn we nog meer in verwarring gebracht,het geval is wij willen volgend jaar voor het eerst na tsjechie en wij zijn Gerard Erna plus 5 kinderen (21,18,10,6,2).die van 21 jaar is onze schoonzoon
  Nu zijn er hier erg mooie campings besproken (voor ons dan)maar willen zoveel mogelijk info over campings e.d. zo is het voor ons wel belangrijk dat er voor de kinderen dingen georganiseerd wordt(op de camping enof omgeving) ook zwembad aanwezig is wel een pré,en bergen niet te ver weg.en natuurlijk nederlandse leiding(niet camping Bucek)
  Nu weet ik dat we toch wel wat wensen hebben maar er zijn ongetwijfeld toch mogelijkheden en die horen wij graag van jullie.

  Laat maar horen en maak ons nog gekker op tsjechie dan wij nu al zijn allen al door jullie verhalen.:D
   
 2. kijk eens op de volgende link is even zoeken maar veel info over campings

  en dat niet alleen van de anwb maar van mensen die er zelf zijn geweest

  http://www.campingmening.nl/

  vagebond
   
 3. maar wij zijn opzoek naar voorbeelden b.v. lijkt ons het reuzengebergte wel erg mooi maar ook het boheems paradijs,en nederlands beheer.
   
 4. Hi newbee,
  je hebt je vraag in de rubriek kamperen gesteld; hier zijn redelijk wat campings beschreven alsook links naar campings. Had je hier al gezocht?
   
 5. Campertje

  Campertje Guest

  en natuurlijk nederlandse leiding :confused:
   
 6. Henricus

  Henricus Geroyeerd Lid

  over Bohemen kan ik voldoende info geven, alleen niet over Nederlandse Beheerders-eigenaren, die campings ontwijken we liever.
   
 7. Henricus waarom mijd je die campings liever,wij hebben gekeken nederlandse leiding simpelweg omdat wij de taal helemaal niet spreken en als we met vragen zitten dan hebben we een probleem denken wij.
  Mijd je de campings met nederlandse beheerders of ook met nederlandse campeerders?
   
 8. ik kan je camping horjany aanbevelen, http://home.12move.nl/campinghorjany/
  is een erg leuke camping we zijn hier nu 2 jaar achter elkaar geweest,terwijl we nooit vaker als 1 keer naar een camping gaan,maar onze kinderen (14,12,10,6) wilden graag weer terug.
  het is camping met nederlandse eigenaar,en de sfeer is er geweldig.
  je voelt je er enorm vrij. in de buurt is het erg mooi,veel mogelijkheden om te wandelen. er zijn ook mooie steden in de buurt, waaronder praag(45 min met de auto)
  misschien iets voor jullie?
   
 9. Henricus

  Henricus Geroyeerd Lid

  Even voor de duidelijkheid, ik heb niets tegen campings met nederlandse beheerders en uiteraard al helemaal iets tegen nederlandse campeerders, jouw reactie begrijp ik niet.

  Wij gaan altijd buiten het hoog seizoen naar campings,de Tsjechisch beheerde campings zijn meestal goedkoper en zijn in kwaliteit zeker niet minder,ik spreek niet veel Tsjechisch maar met duits of engels vinden we altijd wel een aanspreekbare campingbaas,wij vinden de door ons bezochte campings rustiger, sfeervoller en zelf indeelbaar: zoek een stekkie en ga staan.
   
 10. Henricus ik bedoelde niks verkeerd met mijn vraag het is meer nieuwsgierigheid waarom geen nederlandse beheerders (die vraag is nu beantwoord dank je)en ik bedoel niet dat je iets tegen nederlandse campeerders heb maar er zijn mensen die op hun vakantie zo weinig mogelijk nederlanders willen zien,mischien was dit ook jouw beweegreden. het is niet onze bedoeling om de oordelen over anderen.

  Maar weet jij ook leuke campings die een beetje aan onze ideen voldoen?

  Groetjes Gerard en Erna
   
 11. Esther bedankt voor de tip maar ik lees op hun site dat er maar max 6 personen per plek mogen en wij zijn al min met 7 personen.:D
   
 12. dan neem je 2 plekken
   
 13. Wat kost dat wel niet? :D
  Geintje dat is een mogelijkheid maar dat is toch niet op alle campings zo ,dat van Max 6 personen.
   
 14. nou ik denk niet dat ze er zo moeilijk over zullen doen hoor,wij hebben een vouwwagen en een bijzettentje en een tarp , en dat allemaal op 1 plek. 6 personen en een hond ik meen dat we ongeveer 30 euro per nacht hebben betaald incl stroom. hij(de eigenaar) doet helemaal niet moeilijk of je precies een plek in beslag neemt.
  we hebben meegemaakt op camping bucek dat we onze vouwwagen weer moesten opschuiven omdat we 10 cm verkeerd stonden zuchtttt daar hoef je hier niet bang voor te zijn:)
   
 15. Henricus

  Henricus Geroyeerd Lid

  Het spul een beetje bij elkaar schuiven en de plek is oke, neem je een overmaat op de staanplaats , dan heeft de a.s buurman-vrouw een probleem met de overblijvende oppervlakte,
  Tja camping Bucek kan beter sluiten, de zittende man op de foto is dat de beruchtte Jan.:)
   
 16. Henricus geeft maar zoveel mogelijk info alles is welkom.:D
   
 17. Als je informatie wilt over campings in het Reuzengebergte, kan ik je wel wat informatie geven.
  Geef maar een lijstje met voorwaarden en/of eisen, dan wil ik wel proberen wat informatie te zoeken. Of alles lukt, weet ik niet.
   
 18. zie openings bericht Jan En alvast bedankt
   
 19. :?:
   
 20. Volgens mij heeft Freddy al een aardige hint gegeven.
   

Deel deze pagina